Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά"Κόκκινος Διάβολος" ο Μανωλάς;

“Κόκκινος Διάβολος” ο Μανωλάς;

|

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αύριο αναμένεται και επίσημα να ανακοινωθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ο νέος τεχνικός και οι πληροοφρίες θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό να ανάβει πράσινο φως για την απόκτηση του Ναξιώτη Κώστα Μανωλά 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ανακοινώσει το νέο της προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο ελπίζοντας ότι στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού θα βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Καλοί οι Μόγιες και Φαν Γκάαλ αλλά ο Σκωτσέζος τεχνικός πάντα γούσταρε τον Μουρίνιο με τον οποίο άλλωστε είχαν ομηρικές μάχες αλλά και όμορφες στιγμές πίνοντας ένα ποτήρι κρασί σχολιάζοντας τις μονομαχίες τους… Και τώρα έρχεται η ώρα να περάσει το κατώφλι του Ολντ Τράφορντ ο Μουρίνιο και δεν αποκλείεται μαζί του να έρθει και ο Κώστας Μανωλάς. Ο Ναξιώτης διεθνής αμυντικός που στα μάτια των οπαδών της Ρόμα δεν είναι τίποτα άλλο από ένας υπεραθλητής, «σιδερένιος», ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, ηγετικός, διάδοχος του Αλνταΐρ!

Και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Sky Italia η αγγλική ομάδα δεν θα διστάσει να δώσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Ρόμα ώστε να τον φέρουν στην Αγγλία. Και το ερώτημα είναι τι θα κερδίσουν οι Αγγλοι με την κίνησή αυτή; Η απάντηση έρχεται από την ιστοσελίδα SNDA.gr που με την αρωγή ιταλών δημοσιογράφων σκιαγραφούν τον χαρακτήρα του 25χρονου Ναξιώτη …

Το λαχείο Μανωλάς

«Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα. Κάλλιστα όμως, μία μέρα θα μπορούσε να αρκεί για να καταστρέψει. Το ημερολόγιο δείχνει 26 Αυγούστου του 2014 και η Ρόμα αποφασίζει να ναρκοθετήσει την χρονιά της, να «σκοτωθεί» με τον κόσμο της, να πιστοποιήσει για μία ακόμα φορά ότι πρόκειται απλώς για ένα… selling club κι όχι για μία ομάδα που κάνει σκληρό πρωταθλητισμό.  Εκείνο το πρωί αποφασίζει να ενδώσει στο ανηλεές πρέσινγκ της Μπάγερν, που θέλει πάση θυσία να της πάρει τον Μεντί Μπενατιά, τον αμυντικό της χρονιάς στην Ιταλία. Της τον παίρνει. Τα λεφτά (κάτι περισσότερο από 30 εκατομμύρια ευρώ) δεν λένε τίποτα στους «τιφόζι». Ο κόσμος εκρήγνυται. «Τελειώσαμε»! «Έτσι δεν φτιάχνεις ομάδα», είναι μερικά από τα πιο… ήπια μηνύματα που ακούγονται εκείνη την ημέρα. Μερικές ώρες αργότερα, λίγο ακόμα μπαρούτι, πυροδοτεί μία νέα έκρηξη.

Ο Κώστας Μανωλάς ποζάρει γεμάτος καμάρι στην Τριγκόρια με την φανέ λα των «τζιαλορόσι», όμως για τον μέσο οπαδό της Ρόμα δεν είναι παρά ένας «άγνωστος Έλληνας». Ένα λαχείο. Μία λύση ανάγκης, που τραβήχτηκε με το ζόρι από τον κάλαθο των προσφορών, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική προθεσμία. Ο Κριστιάν Καρμεπέ αναλαμβάνει να τον παρουσιάσει στο ιταλικό κοινό, μα τα λόγια του είναι σαν το αλάτι στην πληγή: «Μου θυμίζει τον Αλεσάντρο Νέστα, αλλά με την ταχύτητα του Κρίστιαν Πανούτσι», είναι τα πομπώδη λόγια του Γάλλου, ο οποίος κάνει τα πράγματα χειρότερα.  Για τους Ιταλούς, ο Νέστα θεωρείται ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο. Μία ιερή αγελάδα. Αν κάτι του έλειπε λιγάκι, ήταν η ταχύτητα! Τα μηνύματα οργής πολλαπλασιάστηκαν: «Τι μας λέει εδώ ο Καρεμπέ; Ένας άγνωστος Έλληνας είναι μία βελτιωμένη έκδοση του καλύτερου αμυντικού όλων των εποχών; Μας κοροϊδεύει;». Άσχημο πράγμα να ξεκινάει έτσι, η πρώτη σου μέρα στην νέα σου δουλειά. Ακόμα πιο άσχημο, όταν όλοι σε κοιτούν από την αρχή με μισό μάτι και δεν ξέρεις το γιατί…

​Άνιωθος!

Ακόμα και σήμερα θυμάται το πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι. Το διηγήθηκε πρόσφατα σε ένα τεστ 10 ερωτήσεων που τον υπέβαλλε η Ρόμα στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Ήταν με τον Θρασύβουλο, που ήταν εκείνο το διάστημα στην μεγάλη κατηγορία, απέναντι στον Άρη. Χάσαμε με 2-1 και εγώ έκανα το πέναλτι της ισοφάρισης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα όλη αυτή την συναισθηματική φόρτιση στο ντεμπούτο μου, αν και υπήρχε λίγη περισσότερη πίεση σε εμένα».

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά είναι μία υβριδική λέξη που δεν υπάρχει στο ελληνικό λεξιλόγιο: «Άνιωθος». Δεν «σπάει». Δεν επηρεάζεται από εξωτερικές καταστάσεις. Δεν ζορίστηκε που κουβαλάει ένα επίθετο που ζυγίζει τόνους. Δεν λύγισε στα ειρωνικά «Μπεκενμπάουερ» των πρώτων ετών. Δεν κώλωσε που μπήκε στο Κολοσσαίο της Ρώμης, με δεκάδες λιοντάρια έτοιμα να τον κατασπαράξουν.

Αν χρειαζόταν να αποτυπώσεις τον Κώστα Μανωλά σε ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων θα ήταν αυτό. Το έχει κάνει και με την φανέλα του Θρασύβουλου. Και με της ΑΕΚ. Και με του Ολυμπιακού. Και με την Εθνική. Είναι η κίνησή του. Κεφάλι ψηλά, μάτια να γουρλώνουν, μάγουλα να φουσκώνουν, σπριντ με βαρύ πάτημα που αφήνει ίχνος στο γκαζόν, πρώτος στην μπάλα, κερδισμένη μάχη. Η μόνη διαφορά ήταν πως σε αυτή τη φάση ο αντίπαλος ήταν ο… Κριστιάνο Ρονάλντο, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής – αθλητής στον κόσμο!

Αυτό το κερδισμένο σπριντ από το φετινό ματς της Ρόμα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το διαβατήριο του Έλληνα αμυντικού για το βήμα στο επόμενο επίπεδο. Το απόλυτο αποτύπωμα του. Για τον Μανωλά ήταν απλώς μία κερδισμένη μάχη απέναντι σε ακόμα έναν αντίπαλο. Δείτε το βλέμμα του μετά. Είπαμε, ο τύπος δεν… νιώθει, όποιον κι αν έχει αντίπαλο.

Ironman!

Από εκείνο το μεσημέρι που ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε στην Ρόμα έχουν περάσει 635 ημέρες. Ο Μεντί Μπενάτια, ο οποίος παρακαλάει να φύγει από την ναφθαλίνη της Μπάγερν, είναι μία μακρινή ανάμνηση. Σε αυτούς τους 20 μήνες κόσμος και κοσμάκης πέρασε από το κέντρο της ρωμαϊκής άμυνας: Ο Μααπού Γιανγκά-Μπιβουά, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι (δοκιμαστικά), ο Λεάντρο Καστάν, ο Ντάβιντε Αστόρι, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ. Ένας μονάχα παρέμεινε ακλόνητος.

Στο ίδιο διάστημα, από τον πάγκο των «τζιαλορόσι» πέρασαν δύο προπονητές με διαφορετική φιλοσοφία. Τόσο ο Ρούντι Γκαρσία, όσο και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι από τον ίδιο άνθρωπο ξεκινούσαν τις ενδεκάδες τους.

Είναι ο ironman της Ρόμα. Δεν τραυματίζεται ποτέ. Δεν λείπει ποτέ. Δεν χρειάζεται ξεκούραση. Δεν τον αγγίζει το rotation. Ο Κώστας Μανωλάς έχασε μόνο ένα από τα 38 ματς στην Serie A κι αυτό λόγω καρτών! Το κοντέρ έγραψε 3300 αγωνιστικά λεπτά, τα περισσότερα από κάθε άλλο Ρωμαίο. Στο Champions League δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο από τα 8 ματς των «τζιαλορόσι»! Υπεραθλητής!

 «Μπουλντόνγκ»!

Με την βοήθεια του Ιταλού football expert, Μανουέλε Μπαϊοκίνι ο οποίος παρακολουθεί στενά την Ρόμα λόγω της ενασχόλησης του με τον τηλεοπτικό σταθμό Sky Sport Italia, προσπαθούμε να διεισδύσουμε λίγο περισσότερο στο «φαινόμενο Μανωλάς». Αλήθεια, τι πιστεύουν οι Ιταλοί που ξέρουν να κρίνουν τον καλό αμυντικό, όπως οι Έλληνες την καλή φέτα; «Με μία λέξη, στην Ιταλία θεωρούμε τον Μανωλά ότι είναι ένα… μπουλντόγκ! Πάντα στην μύτη του αντιπάλου επιθετικού. Πολύ ταχύς, πολύ σκληρός, πολύ δυνατός, σε κάθε συνθήκη πίεσης.».

Οι Ιταλοί προσπάθησαν όλη αυτή την τελευταία διετία να αποκωδικοποιήσουν αυτό το κρύο, παγωμένο, ανέκφραστο βλέμμα του Έλληνα αμυντικού. Κάποιοι τον συνέκριναν με τον Αργεντινό Βάλτερ Σάμουελ, μία ματιά του οποίου αρκούσε για να καταλάβεις ποιος είναι το αφεντικό.

Ο Μπαϊοκίνι το πάει ένα βήμα παραπάνω: «Πολύς κόσμος πιστεύει ότι η επιρροή του Μανωλά στην ομάδα θυμίζει την πρώτη χρονιά από τον θρυλικό Βραζιλιάνο Αλνταΐρ, που μέχρι σήμερα θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία του συλλόγου. Μαζί με τον Κουλιμπαλί της Νάπολι εκτόξευσαν την αξία τους, με μερικές σταθερά εκπληκτικές εμφανίσεις. Είναι λογικό τα ποσά που ακούγονται για αυτούς να φτάνουν και να ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια ευρώ.»!

Αφεντικό στα αποδυτήρια

Δεν μιλάει πολύ, αλλά όσο χρειάζεται. Δεν πούλησε οπαδιλίκι, δεν γέμισε με… σάλια τον κόσμο της Ρόμα ήταν πάντα ειλικρινής και ευθύς. Έπιασε τον παλμό του Ρωμαίου οπαδού, μίλησε με πολύ σεβασμό για τον Φραντσέσκο Τότι τον οποίο αποκάλεσε «καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ», μα περισσότερο για αυτόν μίλησαν οι πράξεις του.

Ο Μανωλάς κατάφερε να επιβληθεί μέρα με την μέρα στα αποδυτήρια, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό με το παράστημα του, όχι με τις δηλώσεις του.

Στο φετινό 4-1 με την Φιορεντίνα, ο Έλληνας αμυντικός δεν δίστασε να τσακωθεί μες το γήπεδο με τον Ναϊνγκολάν, όταν εκείνος έκανε μανούρα στο τείχος και ήταν ο πρώτος που μετά το τελευταίο σφύριγμα έσπευσε να λιώσει τον πάγο που δημιουργήθηκε.

Για τον Μανωλά δεν υπήρχε διαφορά ανάμεσα σε προπόνηση ή επίσημο ματς. «Τποδέχθηκε» τον Στεφάν Ελ-Σααραουί στην πρώτη του προπόνηση με τους Ρωμαίους με έναν ξεχωριστό τρόπο…  Οι μάχες του με τον Άλβαρο Μοράτα στο ντέρμπι με την Γιουβέντους ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει ένα πρωτοπαλίκαρο στο πεδίο της μάχης με τον απόλυτο «εχθρό».

Περιστατικά γεμάτα από… leadership (ηγετική ικανότητα), που μαρτυρούν ότι ο Μανωλάς από πολύ νωρίς άφησε το αποτύπωμα του στα γεμάτα φίρμες αποδυτήρια της Ρόμα.

Οικογενειάρχης με… άπταιστα ιταλικά!

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι πάντα αυτές που κάνουν την διαφορά. Για κάποιους ήταν μία έκπληξη. Για αυτούς που ήξεραν, όχι και τόσο. Η επιλογή της Ρόμα να στείλει τον Έλληνα αμυντικό στην συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε παράξενη. Ρισκαδόρικη.

Μπροστά στα media όλου του πλανήτη, ο Κώστας Μανωλάς με άνεση ανθρώπου που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην χώρα, μίλησε τα καλύτερα ιταλικά που μπορούσε και απέσπασε τα συγχαρητήρια του Λουτσιάνο Σπάλετι, ο οποίος καθόταν δίπλα του! Ο επαγγελματισμός δεν φαίνεται μόνο από το πόσο σκληρά προπονείσαι, αλλά το πόσο σκληρά προσπαθείς για να προσαρμοστείς και να γίνεις ένα με το νέο σου περιβάλλον. Η πιάτσα τα μετράει πολύ αυτά…

Σε όλα αυτά προσθέστε το γεγονός ότι ο Έλληνας αμυντικός είναι ο ορισμός του team player, που δεν θα σε απασχολήσει ποτέ για πράγματα εκτός γηπέδου. Εδώ και τέσσερα χρόνια έχει βρει τον άνθρωπο του στο πρόσωπο της Νίκης Πρεβεζάνου με την οποία θα δεθεί εντός ολίγων ημερών με τα ιερά δεσμά του γάμου και εδώ και μερικούς μήνες είναι ήδη πατέρας. Αυτό που ζητάει κάθε προπονητής…

Πού θα πάει;

Ουδείς προφήτης στον τόπο του. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν ότι ο Κώστας Μανωλάς παίζει ακόμα με το όνομά του θείου του! Λίγοι έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει αυτό το καλοκαίρι και για τι μεγέθη μιλάμε.

Το SDNA είχε αποκαλύψει ότι πέρυσι τον Αύγουστο η Τσέλσι έφτασε μία ανάσα από την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, μα οι υπέρογκες απαιτήσεις της Ρόμα φρέναραν την απίστευτη μεταγραφή.

Αυτό το καλοκαίρι όμως, η Τσέλσι δεν παίζει μόνη της. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το Top-4 της Premier League σφάζεται στα πόδια του Μανωλά, για τον οποίο οι Ιταλοί μεταγραφικοί insiders θεωρούν ότι θα πωληθεί ΑΥΤΟ το καλοκαίρι, με ποσό 40+ εκατομμυρίων ευρώ, σίγουρα μεγαλύτερο από αυτό με το οποίο η Μπάγερν απέκτησε τον Ματς Χούμελς από την Ντόρτμουντ! Για τέτοια μεγέθη μιλάμε.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το ρεκόρ για μεταγραφή Έλληνα παίκτη αποτελούν τα 15,2 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, καταλαβαίνει κανείς ότι το ρεκόρ αυτό όχι μόνο θα σπάσει, όχι μόνο θα συντριβεί, αλλά θα τριπλασιαστεί!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το όπλο που λέγεται Ζοσέ Μουρίνιο και ο οποίος τον «κατασκοπεύει» πάνω από ένα χρόνο. Η νέα ιταλική Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι του εγγυάται την ομαλή μετάβαση. Ο Αρσέν Βενγκέρ τον φλερτάρει διακριτικά εδώ και καιρό και ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να σαρώσει τα πάντα στην αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι. Αυτός που θα δώσει τα περισσότερο στην Ρόμα, θα τον αποκτήσει. Κανονικός πλειστηριασμός, δηλαδή, κάτι που ουδέποτε έγινε για τα μάτια Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας!

Με δεδομένο ότι η θέση του μοντέρνου στόπερ είναι η πιο δυσεύρετη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η τρέλα για τον Μανωλά μοιάζει απόλυτα δικαιολογημένη. Δείτε την ένδεια στα top-club. Η Ρεάλ Μαδρίτης κοντεύει να… βαλσαμώσει τους 30+ Σέρχιο Ράμος, Πέπε, η Μπαρτσελόνα έκανε στόπερ τον Μασκεράνο, η Μπάγερν έπαιζε με Αλάμπα, Κίμιχ, Τσάβι Μαρτίνεθ και λοιπά υβρίδια στόπερ, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ομάδες κολοσσοί και δεν μπορούν για χρόνια να λύσουν το πρόβλημα στην καρδιά της άμυνας τους.

Ο Μανωλάς μοιάζει το ιδανικό πακέτο. Νέος (μόλις 25), με δύο γεμάτες εντυπωσιακές χρονιές σε υψηλό επίπεδο, ταχύς σαν σπρίντερ, άθραυστος από τραυματισμούς, οικογενειάρχης, προσαρμοστικός, έξυπνος, αλλά και κάτι πολύ σημαντικό για Αγγλία: ο Έλληνας αμυντικός τελείωσε την σεζόν στην Ιταλία με 125 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες . Ουδείς άλλος παίκτης σε όλο το ιταλικό πρωτάθλημα μπόρεσε  να πλησιάσει αυτό το νούμερο! Ότι κινείται στον αέρα, το κατεβάζει ο… Greco.

πειδή όμως ουδείς τέλειος, ο Μανουέλε Μπαϊοκίνι βάζει τον επίλογο με μία εντυπωσιακή σύγκριση για φινάλε: «προσωπικά μου θυμίζει έναν αγνό Τζον Τέρι στα ξεκινήματα του. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσει είναι το passing game του, να αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση με την μπάλα στα πόδια κι αυτό που στην Ιταλία λέμε… anticipo. Δηλαδή να μάθει να διαβάζει τις φάσεις και να βγαίνει πιο συχνά πρώτος στην μπάλα».

Κι ύστερα ζήσαν αυτοί καλά κι… αυτός καλύτερα! Μόνο που δεν πρόκειται για παραμύθι…

Με πληροφορίες από το SDNA.gr
 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ελλάδα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο - Η πρόβλεπόμενη ποινή είναι ισόβια για την δολοφονία και πολυετής κάθειρξη για την απόπειρα

Τήνος: Συνάντηση Κροντηρά – Γεωργιάδη, ποιος ο λόγος;

Επείγουσα συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου με τον Υπουργό Υγείας

Σαντορίνη – Γ. Νομικός: 8.000 επισκέπτες καθημερινά και 80% της πληρότητας του πλοίου με την εφαρμογή του Berth Allocation System στην κρουαζιέρα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μας μιλά .για τη διαχείριση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη αλλά και για τις υπόλοιπες λιμενικές ζώνες του νησιού

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

Νάξος – Nova: Προσφορά για θέση μόνιμης εργασίας

Το υποκατάστημα της Nova στη Νάξο προχωρά σε προσφορά θέσης εργασίας

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο (!!!)

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο με κρούστα πάπρικας-μουστάρδας

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα