Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένεια Τοτόμη Πρωτονοτάριου

Συλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένεια Τοτόμη Πρωτονοτάριου

|

Τα μηνύματα που έχουν στείλει προς την οικογένεια του Τοτόμη Πρωτονοτάριου μετά την αναπάντεχη απώλεια: Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για τα Νησιά μας», και “Νησιωτική Πολιτεία”, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Επαρχος Νάξου, ΟΝΑΣ, Σύλλογοι Καθηγητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο σύνολο της Νάξου και ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Απεράθου  

Παραθέτουμε τα συλλυπητήρια μηνύματα που στέλνουν από χθες (11/10) παρατάξεις και φορείς προς την οικογένεια του Τοτόμη Πρωτονοτάριου σε ένδειξη τιμής για τη προσφορά του εκλιπόντος την κοινωνία του νησιού…

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Ιατρού και Αντιδημάρχου Τοτόμη Πρωτονοταρίου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Τόσο ως επιστήμων όσο και ως άνθρωπος που ασχολήθηκε με τα κοινά, προσέφερε άοκνα στην νησιωτική μας κοινωνία πολύτιμες υπηρεσίες αποτελώντας υπόδειγμα ενεργού πολίτη. Αιωνία του η μνήμη».

Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για τα Νησιά μας»

«Η  αναπάντεχη, πρόωρη  και  αδόκητη  απώλεια  του  ιατρού  και  Αντιδημάρχου  Τοτόμη  Πρωτονοτάριου,  γεμίζει  θλίψη  και  συγκίνηση,  όλη  τη  ναξιακή  κοινωνία.  Υπηρέτησε  με  αίσθημα  υψηλού  καθήκοντος  το λειτούργημα  του,  προσφέροντας  με  συνέπεια  και  υψηλό  αίσθημα  ευθύνης  τις  ιατρικές  του  υπηρεσίες  στην  μικρή μας  κοινωνία.  Παράλληλα,  η  ενασχόληση  του  με  τα  κοινά  από  τη  θέση  του  Δημοτικού  Συμβούλου  και  του  Αντιδημάρχου,  του  έδωσε  την  ευκαιρία  να  ξεδιπλώσει  την  άποψη  του  και  τις  ιδέες του  για  το  Δήμο  μας,  τις  οποίες  υπηρέτησε  με  πάθος  και  προσήλωση.

Εκφράζουμε  στην  οικογένεια  και  στους  οικείους  του,  τα  πιο  θερμά  μας  συλλυπητήρια».

Δημοτική Κίνηση «Νησιωτική Πολιτεία»  

Οδυνηρό ξάφνιασμα ήταν για όλους μας ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου μας γιατρού και αντιδημάρχου Τοτόμη Πρωτονοτάριου. Έντονα συναισθήματα θλίψης μας κυρίευσαν στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.   Άοκνος, ευδιάθετος, φιλεύσπλαχνος, κάποια από τα πολλά καλά χαρακτηριστικά, που τον διέκριναν. 

Η απώλεια του είναι αισθητή σε όλους όσοι τον γνώρισαν αλλά και στην κοινωνία του δήμου μας. Αυτού του δήμου που τόσο αγάπησε και τόσο νοιάστηκε γι’ αυτόν.

Συλλυπητήρια στους οικείους του και  ας τους δίνει ο Θεός  υγεία και δύναμη. Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου θα σταματήσουν τη λειτουργία τους, σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 14:00, προκειμένου οι υπάλληλοι να παραστούν στην νεκρώσιμο ακολουθία.

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης

«Τη βαθιά του θλίψη εκφράζουν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) για την απώλεια του πολύ αξιόλογου συμπατριώτη μας Τοτόμη Πρωτονοτάριου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Αντιδημάρχου, με ευθύνη και συνέπεια. Εστίαζε στα προβλήματα προσπαθώντας να δώσει λύσεις οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού. Ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητος με θέματα που αφορούν την προστασία της υγείας λόγω του ιατρικού επαγγέλματος, το οποίο εξασκούσε πριν αναμειχθεί με τα κοινά.

Το Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, ο οποίος αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική κοινωνία της Νάξου».

Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΑΣ

«H O.M. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου εκφράζει την βαθειά της θλίψη για την απώλεια του Αντιδημάρχου Τοτόμη Πρωτονοτάριου.

Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο, ιατρό, αυτοδιοικητικό στέλεχος με σημαντική προσφορά στην τοπική μας κοινωνία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου 

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του προέδρου της και π. Αντιδημάρχου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Πρωτονοτάριου Τοτόμη, εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση, και σε ένδειξη πένθους,  σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του.
  2. Να παραστούν εκπρόσωποί της στην εξόδιο ακολουθία
  3. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού, αντί στεφάνου
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Νάξου, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του π. Αντιδημάρχου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Πρωτονοτάριου Τοτόμη, εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στο ΓΕ.Λ. Νάξου, και σε ένδειξη πένθους,  σε έκτακτη συνεδρίασή του , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

2. Να παραστούν εκπρόσωποί του στην εξόδιο ακολουθία

3. Να  κυματίζει μεσίστια η σημαία στο ΓΕ.Λ. Νάξου την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.

4. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού, αντί στεφάνου

5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο».

Σύλλογος Διδασκόντων στο Λύκειο Χώρας Νάξου

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ Νάξου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια,τους οικείους και την ιδιαίτερη πατρίδα , Απείρανθο Νάξου, του Αντιδημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και Πρόεδρο της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Τοτόμη Πρωτονοτάριου για τον αιφνίδιο χαμό του».

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Νάξου

Σήμερα, ημέρα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, συνεδρίασε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάξου ύστερα από την ξαφνική απώλεια του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Πρωτονοτάριου Τοτόμη, με σκοπό να τον τιμήσει για την πολύπλευρη δράση και προσφορά του στη Ναξιακή κοινωνία, γεγονός που καθιστά μεγάλη την απώλειά του για την επιστημονική και την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο  Σύλλογος Διδασκόντων ομόφωνα αποφάσισε: 

α) Να κυματίζει μεσίστια η σημαία για τρεις ημέρες

β) Αντί κατάθεσης στεφάνου να δοθεί χρηματικό ποσό στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

γ) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος

δ) Να παραστούν στην κηδεία εκπρόσωποι του Συλλόγου

ε) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο

Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάξου

Στην Τραγαία, σήμερα 12 Οκτωβρίου 2016,ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:10 συνήλθε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου, σε έκτακτη συνεδρίαση του, με αφορμή την είδηση του αδόκητου θανάτου του Αντιδημάρχου, προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και εξαίρετου Ναξιώτη γιατρού Τοτόμη Πρωτονοτάριου και, αναγνωρίζοντας το ήθος, την ευαισθησία, την ευγένεια, την επιστημονική κατάρτιση και την κοινωνική του προσφορά στον τόπο μας, τη Νάξο, που υπεραγαπούσε, αποφάσισε ομόφωνα, σε ένδειξη πένθους, τα εξής:

  1. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
  2. Να παραστούν εκπρόσωποί του, εκπαιδευτικοί, στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία του ΓΕ.Λ Τραγαίας την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του.
  4. Να διατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του για φιλανθρωπικό σκοπό αντί στεφάνου.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου

Ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Βίβλου Νάξου, μετά την είδηση του αδόκητου θανάτου του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, γιατρού Τοτόμη Πρωτονοτάριου, συμπαραστάτη και αρωγού στην επίλυση προβλημάτων στις κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και στη δημιουργία του γηπέδου καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας, συνήλθε σήμερα εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

1.Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

2.Να παραστεί αντιπροσωπεία του συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία, με επικεφαλής το Διευθυντή κ.Ματθαίο Χατζηπέτρο.

3.Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

4.Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του θανόντος.

Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Βίβλου

“O Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Απεράθου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ιατρού και Αντιδημάρχου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Τοτόμη Πρωτονοτάριου. Η είδηση του θανάτου του γέμισε θλίψη τις καρδίες μας, γιατί χάσαμε έναν άνθρωπο που η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη” .

Σύλλογος Γονέων Απεράθου 

Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 μ.μ. συνήλθε σε έκτατη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» λόγω του θλιβερού αγγέλματος του θανάτου του Τοτόμη Πρωτονοτάριου, ιατρού και Αντιδημάρχου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων του οποίου η προσφορά και η δράση τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και στο αυτοδιοικητικό αποτελεί πυξίδα για όλους εμάς.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ :

1. Να παραστούν μέλη του Δ.Σ κατά την εξόδιο ακολουθία.

2. Να διατεθεί συμβολικά ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό.

3. Να δημοσιευθεί το παρόν  ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

4. Να δοθεί στους οικείους το ανώτερο ψήφισμα.

5. Να ανασταλούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου επι τριήμερο

Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» 

«Το ΔΣ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου συνήλθε εκτάκτως σήμερα 12/10/2016 και ώρα 11π.μ. μετά την θλιβερή αναγγελία θανάτου του Τοτόμη Πρωτονοταρίου , θρηνεί και εκφράζει την βαθιά οδύνη για την απώλεια του εκλεκτού ιατρού, έντιμου ανθρώπου, εξαίρετου οικογενειάρχη και ακούραστου εργάτη στη θέση του εν ενεργεία Αντιδημάρχου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που δυστυχώς δεν ολοκλήρωσε την θητεία του αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία της Νάξου.

Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

 1ον) Στην κηδεία του εκλιπόντος να παρευρεθεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλή τον Πρόεδρο.

2ον) Αντί στεφάνου να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα στήριξης Κέντρου Υγείας Νάξου στην μνήμη του.

3ον) Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια και η μεγάλη θλίψη όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους οικείους του.

4ον) Να δημοσιοποιηθεί το παρόν ψήφισμα στον  τοπικό Τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και face book του Συλλόγου».
Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου
 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν