Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΔύο ξενοδοχεία της Νάξου ανάμεσα στα κορυφαία 20 για τους βρετανούς

Δύο ξενοδοχεία της Νάξου ανάμεσα στα κορυφαία 20 για τους βρετανούς

|

ΟΙ Βρετανοί παρουσιάζουν τα καλύτερα ξενοδοχεία στα νησιά του Αιγαίου και οκτώ εξ αυτών βρίσκονται στις Κυκλάδες. Ποια είναι σε Νάξο, Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη…

Τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά αναδεικνύει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Telegraph. 

Οι σιλουέτες νησιών στον ορίζοντα, τα κύματα που ακουμπούν την αμμουδιά ή τα βότσαλα (φλοίσβος), ένα μπιτς μπαρ λίγα βήματα πιο πέρα. Από αυτά συντίθεται η εικόνα των ιδανικών διακοπών για πολλούς τουρίστες που επιλέγουν να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά.

Δείτε τις καλύτερες επιλογές διαμονής σε αυτά, που, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, εξασφαλίζουν αυτά τα συστατικά…

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι ένα απο τα πιο πράσινα ελληνικά νησιά αλλά και ένα από τα πιο αγροτικά και ονειρικά, μακριά από τα μεγάλα πλήθη τουριστών. 

Ξενοδοχεία

Delfino Blu Boutique hotel

Delfino Blu Boutique hotel, Corfu, Greece

9/10

Στο βορειότερο άκρο του Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών, βρίσκεται στο ξενοδοχείο Delfino Blue Boutique, με γκουρμέ εστιατόριο, άψογη εξυπηρέτηση και οικείους εσωτερικούς χώρους. Είναι δημοφιλές στο κοινό ανεξάρτητων ταξιδιωτών, επαναλαμβανόμενων, νεόνυμφων και για γαμήλια πάρτι.

Από 116 λίρες τη διανυκτέρευση.

The Merchant’s House

The Merchant's House hotel, Corfu

9/10

Όποιος μπορεί να παρακάμψει το οτι δεν βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή και απολαμβάνει την ιδέα διαμονής σε ένα ιστορικό χωριό, θα απολαύσει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο. Η Παλιά Περίθεια είναι ίσως το πιο ήσυχο μέρος της Κέρκυρας.

Από 112 λίρες τη βραδιά.

Κρήτη

Οι βόρειες παραλίες της Κρήτης τείνουν να είναι μεγάλες και αμμουδερές, ενώ οι υπόλοιπες είναι μικρότερες αλλά πιο απομονωμένες. Το νησί διαθέτει ακόμα καλοδιατηρημένα εκκλησάκια του 14ου και 15ου αιώνα, το Μινωικό ανάκτορο καθώς και ευκαιρίες για πεζοπορία.

Ξενοδοχεία

White River Cottages

White River Cottages, Crete, Greece

9/10

Κάποτε το κτίριο αυτό κατοικούνταν από ντόπιους του χωριού Πευκί, 4 χλμ. βόρεια κατά τη διάρκεια της σεζόν για το μάζεμα της ελιάς. Τα ελαιόδεντρα εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Από 69 λίρες τη βραδιά.

Avli Lounge Apartments hotel

Avli Lounge Apartments hotel, Crete, Greece

9/10

Αυτό το μέλος των Yades Hotels έχει θέσει υψηλά πρότυπα για τα μπουτίκ ξενοδοχεία στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου. Ελαφριές εργασίες ανακαίνισης έχουν πραγματοποιηθεί σε 3 διαφορετικά κτίρια από την εποχή των Βενετών.

Από 58 λίρες τη βραδιά.

Ρόδος

Με πληθώρα παραλιών, ορεινή ενδοχώρα, κάστρα πειρατών και διατηρημένες εκκλησίες, μία από τις καλύτερες μεσαιωνικές πόλεις στη Μεσόγειο και 8 μήνες ηλιοφάνειας το χρόνο, δεν είναι τυχαίο που η Ρόδος κερδίζει τις καρδιές των τουριστών. 

Ξενοδοχεία

Lindos Blu Couples Only

Lindos Blu Couples Only, Rhodes, Greece

9/10

Αυτό το μπουτίκ 5άστερο ξενοδοχείο μόνο για ενηλίκους απαιτεί κράτηση από νωρίς καθώς γεμίζει χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες και τα υψηλά στάτναρ εξυπηρέτησης, κερδίζοντας έτσι επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.

από 194 λίρες τη βραδιά.

Kokkini Porta Rossoa

Kokkini Porta Rossoa, Rhodes, Greece

8/10

Βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος της παλαιάς πόλης της Ρόδου. Είναι ένα στυλάτο μπουτίκ ξενοδοχείο με 5 ευρύχωρες σουίτες. 

απο 174 λίρες τη βραδιά

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη προσεγγίζεται καλύτερα από τη θάλασσα. Φτάνοντας στο λιμάνι θα μπορέσετε να θαυμάσετε τα νερά της καλντέρας σε βαθύ μπλε, τη ηφαιστειακό τοπίο και τα λευκά σπίτια.

Ξενοδοχεία

Aigialos Hotel

9/10

Τον 18ο αιώνα ήταν γυναικεία μονή και τελικά πέρασε στα χέρια ενός πλούσιου ντόπιου ο οποίος το 1997 άνοιξε πεντάστερο ξενοδοχείο, με θέα, εξαιρετικό φαγητό και αντικέ επίπλωση. 

από 226 λίρες τη βραδιά.

Ikies Traditional Houses hotel

Ikies Traditional Houses hotel, Santorini, Greece

9/10

Το 5άστερο συγκρότημα με τα δωμάτια σε στυλ σπηλαίου είναι ανάμεσα στα καλύτερα της Οίας. Οι χώροι ειναι μινιμαλ και απλοί, τα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα και μερικές σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές μπανιέρες σπα.

από 279 λίρες τη βραδιά. 

Μύκονος

Κάποτε ήταν από τα φτωχότερα νησιά της Ελλάδας αλλά από τη δεκαετία του 50′ έγινε μια μποέμ μέκκα και σήμερα ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρισμένα νησιά-προορισμούς της χώρας. 

Ξενοδοχεία

Mykonos Grand Hotel & Resort

Mykonos Grand, Greece

9/10

Είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World και αναβιώνει τα στάνταρ της αλυσίδας, ιδιαίτερα μετά την πλήρη ανακαίνιση το 2013-15. Το προσωπικό φτιάχνει την ατμόσφαιρα και τίποτα δεν είναι δύσκολο εδώ.

από 201 λίρες τη βραδιά.

Grace Mykonos

Grace Mykonos, Mykonos, Greece

9/10

Το ξενοδοχείο με θέα στο νοτιοδυτικό Αιγαίο, είναι γνωστό για τα προσεκτικά εξοπλισμένα δωμάτιά του, τις ποιοτικές υπηρεσίες και το εξαιρετικό φαγητό. Είναι ναυαρχίδα της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Grace.

από 221 λίρες τη βραδιά.

Ύδρα

Με πλούσια αρχοντικά και ταπεινά σπίτια αμφιθεατρικά γύρω από το λιμάνι από τον 18ο και 19ο αιώνα, η Ύδρα παραμένει σε χρονοκάψουλα, αφού οι νέες κατασκευές απαγορεύονται και δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα.

Ξενοδοχεία

Orloff Boutique Hotel

Hotel Orloff, Hydra, Greece

9/10

Αυτό το αρχοντικό που έχει ανακαινιστεί με μοναδικό τρόπο έχει λάβει το όνομά του από έναν από τους ρώσους αδελφούς Ορλώφ, αγαπημένο της Αικατερίνης Β΄ της Ρωσίας η οποία έκανε ανεπιτυχή ελληνική επανάσταση εναντίον των Οθωμανών από το 1770 κι έπειτα. Ανάμεσα στα πρώτα μπουτικ ξενοδοχεία του νησιού.

Από 137 λίρες τη βραδιά.

Hotel Phaedra

Phaedra hotel, Hydra, Greece

9/10

Είναι το πιο απομονωμένο μπουτικ ξενοδοχείο της Ύδρας. Το όνομα προέρχεται από την ταινία που γυρίστηκε εδώ το 1962, με τη Μελίνα Μερκούρη και τον Άντονι Πέρκινς σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Από 90 λίρες τη βραδιά.

Πάτμος

Η ηφαιστειακή γεωλογία της Πάτμου, με σχηματισμούς βασάλτη με κατεύθυνση προς τον ουρανό και με τις ιδιόμορφες νησίδες, εμπλουτίζουν την πνευματική ατμόσφαιρα του νησιού.

Ξενοδοχεία

Eirini Luxury Hotel Villas

Eirini Luxury Hotel Villas, Patmos, Greece

9/10

Αυτό το μπάνγκαλόου ξενοδοχείο κάνει τη διαφορά και βρίσκεται στη βορειοανατολική πλαγιά της περιοχής Σάψιλα, ανάμεσα σε κήπους υβίσκων, ηλιοτρόπια, ακακίες, αφρικανικά φυτά και λαχανικά.

Από 54 λίρες τη βραδιά.

Mathios Studios and Apartments

Mathios Studios and Apartments, Patmos, Greece

8/10

Ο,τι θα έπρεπε να διαθέτουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα στην Ελλάδα: έναν γαλήνιο κήπο, φιλόξενους ιδιοκτήτες σε Θεολόγο και Γιακουμινα καθώς και εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους.

Από 34 λίρες τη βραδιά.

Πάρος

Τα τοπία μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακά, με τους Αγίους Πάντες σε υψόμετρο μόλις 771 μέτρα, όμως η θέα από τον περιφερειακό δρόμο προς τη θάλασσα με τα δεκάδες νησιά, μένει αξέχαστη. 

Ξενοδοχεία

Hotel Petres

Patres, Paros, Greece.

9/10

Ειναι ένα διαρκώς δημοφιλές ξενοδοχείο, μικρού μεγέθους, σε αγροτικό ύφος που καθε χρόνο αναδεικνύεται στις πρώτες θέσεις των ξενοδοχείων της TripAdvisor, έχοντας πελάτες από όλο τον κόσμο, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό είναι επαναλαμβανόμενοι και μένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα (μέχρι και 4 εβδομάδες σε ορισμένες περιπτώσεις).

Από 60 λίρες τη βραδιά.

Pension Sofia

Pension Sofia, Paros, Greece

9/10

Αυτή η πανσιόν διαθέτει superior δωμάτια, ειδυλλιακό κήπο και εξαίσιο πρωινό που ξεπερνά πολλών ξενοδοχείων. Βρίσκεται 3 τετράγωνα από την παραλία Λιβάδια.

Από 69 λίρες τη βραδιά.

Νάξος

Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, ένα από τα λίγα ελληνικά νησιά εκτός από την Κρήτη που θα μπορούσε να έχει επαρκή τοπική παραγωγή.

Το πιο ελκυστικό κομμάτι της είναι η νοτιοδυτική πλευρά που από τον Άγιο Προκόπιο μέχρι την Αγιασσό σχηματίζει μια τεράστια παραλία.

Ξενοδοχεία

Hotel Grotta

Hotel Grotta, Naxos, Greece

10/10

Αυτό το οικονομικό, οικογενειακό ξενοδοχείο στη Νάξο προσφέρει θέα προς το Κάστρο, τα στενά της Πάρου, την πύλη της Πορτάρας και το ηλιοβασίλεμα. Τα δωμάτια είναι άνετα με μπαλκόνι ή ταράτσα και θέα στη θάλασσα.

Από 48 λίρες τη βραδιά.

Kavos Hotel Naxos

Kavos Hotel Naxos

9/10

Διαθέτει πέτρινες εξοχικές κατοικίες, ουδέτερους εσωτερικούς χώρους και εξαιρετικό φαγητό. Κτίστηκε το 1990 αλλά έκτοτε έχει υποβληθεί σε ανακαινίσεις.

Από 142 λίρες τη βραδιά.

Σκιάθος

Η Σκιάθος ήταν η πρώτη βόρεια Σποράδα που αναπτύχθηκε στα μέσα της δεκαετίας των 60′. Διαθέτει περισσότερες από 50 παραλίες με νερά που μοιάζουν με Καραϊβική.

Ξενοδοχεία

Aegean Suites Hotel

Aegean Suites Hotel, Skiathos, Greece

8/10

Μια γαλήνια πισίνα, η πολιτική μόνο για ενηλίκους και η χαλαρή αλλα πολυτελής αίσθηση, κάνουν αυτό το μικρό ξενοδοχείο ένα χαλαρωτικό μέρος για να μείνει κανείς.

Από 209 λίρες τη βραδιά.

Skiathos Princess

7/10

Το Skiathos Princess απλώνεται στη χρυσή αμμουδιά της παραλίας Παρασκευή. Διαθέτει μια πολύ μοντέρνα και μινιμαλ πισίνα και μπαρ, καλά εστιατόρια και στυλ παραλίας στα δωμάτια με πινελιές πολυτέλειας.

Από 248 λίρες τη βραδιά.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι “απάτητες” παραλίες, πόσες είναι στις Κυκλάδες; (πίνακας)

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι 198 «απάτητες παραλίες». Δείτε τι απαγορεύεται σε αυτές.

Κ. Μπιζάς: “Τον Απρίλιο περιμένουμε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες στο νησί”

ο τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Πάρου έχει επιδοθεί σε εκστρατεία προβολής του νησιού μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Κέα: Διήμερο (20-21 Απριλίου) εθελοντικής αιμοδοσίας

Ερχεται διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.. Που και πότε;

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Θα ορκιστεί στη… φυλακή αν εκλεγεί ο Μπελέρης;

Τι θα συμβεί με τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής;

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ανανέωση θητείας για την πρόεδρο της Δ.Σ., Ιωάννα Συνοδινού

Η Ιωάννα Συνοδινού ανανέωσε τη θητεία της στη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αμοργού - Ποια είναι τα νέα μέλη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος

Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ποιο το χρονικό διάστημα

Ποιο είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο υπάρχει έκπτωση 50% στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από την Blue Star Ferries

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη