Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΝοσοκομείο Σαντορίνης: Αναλαμβάνει διοίκηση ο Εισαγγελέας Νάξου;

Νοσοκομείο Σαντορίνης: Αναλαμβάνει διοίκηση ο Εισαγγελέας Νάξου;

|

Αποκάλυψη της ΠΟΕΔΗΝ για την εικόνα που υπάρχει στο Νοσοκομείο Σαντορίνης: Μόλις… πέντε γιατροί για παθολογικό, χειρουργικό και καρδιολογικό τμήμα υπηρετούν στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης, σύμφωνα με τους γιατρούς, που έστειλαν υπόμνημα στην Εισαγγελία Νάξου, εκφράζοντας την ανασφάλεια για την υγεία των ασθενών από την υπολειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος

Ποια είναι η πραγματική εικόνα του Νοσοκομείου Σαντορίνης; Ενός ιδρύματος που πέρασε από χίλια κύματα και από τον Ιούλιο του 2016 έχει δοθεί προς λειτουργία μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με τον πρωθυπουργό κο Τσίπρα να κόβει την κορδέλα. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου και οι πληροφορίες που έρχονται είναι αντικρουόμενες. Από τη μία έχουμε τη διοίκηση του Υπουργείου Υγείας και του Νοσοκομείου όπου επαίρονται για την άψογη λειτουργία του και μάλιστα τονίζεται ότι τους δύο πρώτους μήνες του 2017 ο αριθμός των γιατρών αυξήθηκε κατά 25%… Κι από την άλλη έχουμε την ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) που αποκαλύπτει καταγγελία των γιατρών στην Εισαγγελία Νάξου όπου πέντε γιατροί για παθολογικό, χειρουργικό και καρδιολογικό τμήμα υπηρετούν στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης, και εκφράζουν την ανασφάλεια για την υγεία των ασθενών από την υπολειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος (!!!)

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας στις 11 Μαρτίου «Από το οργανόγραμμα του νοσοκομείου, ο αριθμός των γιατρών των βασικών ειδικοτήτων (παθολογικού, καρδιολογικού, χειρουργικού τμήματος), όπως επίσης και της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, είναι 21, που σημαίνει ότι όλο το έργο των αντίστοιχων τμημάτων μέχρι σήμερα εξυπηρετείται απρόσκοπτα από το 25% μόνο, του αριθμού των γιατρών που αναφέρονται στο οργανόγραμμα του νοσοκομείου. Οπως καταλαβαίνετε, κύριε εισαγγελεύ, οι γιατροί των ειδικοτήτων αυτών, παράγουν τετραπλάσιο έργο από τη δύναμή τους, γεγονός που πιθανώς να έχει αντίκτυπο στην υγεία των ασθενών ως και την υγεία των γιατρών».

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου και με την επισήμανση ότι η ΠΟΕΔΗΝ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Μαβίλη στην Αθήνα την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι για την κατάσταση που επικρατεί στα Δημόσια Νοσοκομεία

«Κοινοποιούμε καταγγελία γιατρών του Νοσοκομείου Σαντορίνης στην Εισαγγελία της Νάξου για κίνδυνο της υγείας των Ασθενών και των ιδίων

• Τα ψέματα Τσίπρα – Πολάκη έχουν κοντά ποδάρια

• Οι λιγοστοί εναπομείναντες Ιατροί του Νοσοκομείου καταγγέλλουν στην Εισαγγελία της Νάξου ενυπόγραφα απίστευτα πράγματα.

• Μεθοδεύσεις για συγκάλυψη της επικινδυνότητας του Νοσοκομείου

• Όσο κι αν προστατεύεται ο ηγέτης (Τσίπρας) από το κακέκτυπό του Πολάκη είναι βαριά εκτεθειμένος.

• Ούτε αιμορροΐδες πια

• Επτά παραιτήσεις Ιατρών και έπονται κι άλλες

• Τότε που έβριζε ο Πολάκης την ΠΟΕΔΗΝ τον Οκτώβριο 2016 οι Ιατροί κατέθεσαν υπόμνημα στην επιθεώρηση Εργασίας της Σαντορίνης το οποίο παραμένει στα συρτάρια έως σήμερα. Επτασφράγιστο μυστικό.

• Πάπαλα από Μάρτιο 2017 το Νοσοκομείο. Δεν υπάρχει κάλυψη από γιατρούς όλες τις ημέρες. Χειρότερο από το Κέντρο Υγείας.

• Στις βασικές κλινικές ειδικότητας το Κέντρο Υγείας είχε 10 γιατρούς και το Νοσοκομείο 5

• Ποιοι πρέπει να παραιτηθούν για τα τραγικά ψέματα που είπαν και συνεχίζουν να λένε; Πρωθυπουργός ή Υπουργοί;

• ΑΕΜΥ Α.Ε.: Ανέλαβε το συμβόλαιο θανάτου των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων

• Ο Πολάκης μιλάει για Αξιοκρατία, αφήνοντας αιχμές κατά του Συμβουλίου Επικρατείας την ώρα που εν ριπή οφθαλμού ξήλωσε παράνομα 700 Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Προϊσταμένους των Νοσοκομείων στους 2.100 συνολικά.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 15/7/2016

Δηλώσεις ΤΣΙΠΡΑ: «Το Νοσοκομείο Σαντορίνης τέλος του έτους 2016 θα έχει στελεχωθεί πλήρως από Ιατρούς και Νοσηλευτές.

 Θα λειτουργεί Τεχνητός Νεφρός

 Οι γυναίκες θα γεννάνε στον τόπο τους»

Δηλώσεις ΠΟΛΑΚΗ: «Το Νοσοκομείο Σαντορίνης είναι πλήρως στελεχωμένο. Λειτουργεί με ασφάλεια, γίνονται κανονικά τα χειρουργεία. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είναι συνδικαλιστής της ανατομικής περιοχής γύρω από τις αιμορροΐδες».

Ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια;

Λέει ψέματα η ΠΟΕΔΗΝ που συχνά – πυκνά αναδεικνύει ότι δεν υφίσταται Νοσοκομείο στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ή ο Πολάκης και ο Τσίπρας που λένε ότι το Νοσοκομείο λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια.

Στην επιτροπή της Βουλής κατά την ακρόαση Φορέων την Τρίτη 7/3/2017 ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, όταν είπε «ότι γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τη λειτουργία του Νοσοκομείου ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ από την ΑΕΜΥ Α.Ε.» δεν άρεσε στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αντέδρασαν.

Η ΑΕΜΥ Α.Ε. αναλαμβάνει το συμβόλαιο θανάτου και της Ψυχικής Υγείας. Κλείνουν τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία και αλλοίμονο στους Ψυχικά Πάσχοντες. Οι πολίτες της Σαντορίνης γνωρίζουν.

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

Αποκαλύπτουμε ΥΠΟΜΝΗΜΑ που κατατέθηκε 3 Μαρτίου 2017 στην Εισαγγελία Νάξου, των Ιατρών του Επιστημονικού Συμβουλίου καθώς επίσης των Ιατρών της Επιστημονικής Επιτροπής του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Θήρας. Οι γιατροί παρακαλούν την Εισαγγελέα να προβεί στις δέουσες ενέργειες.

Ναι, οι υπογράφοντες είναι γιατροί που παρίσταντο στα εγκαίνια που έκανε ο κος Τσίπρας και ο κος Πολάκης. Όταν έλεγαν ψέματα, τύπου Μαυρογιαλούρου και Γκρουέζα.

Καταγγέλλουν λοιπόν στην Εισαγγελία οι γιατροί τα κάτωθι:

1. Μεγάλες ελλείψεις Ιατρών στις βασικές ειδικότητες Ιατρών. Στο Παθολογικό Τομέα στο Καρδιολογικό Τομέα και το Χειρουργικό Τομέα υπηρετούν 5 Ιατροί από 21 που προβλέπει το οργανόγραμμα. Ποσοστό κάλυψης 21%. Δουλεύουν ασταμάτητα. Πάνω από το όριο της εργασιακής εξουθένωσης. Στο Κέντρο Υγείας στις εν λόγω ειδικότητες ήταν 10 γιατροί και έκαναν μόνο Πρωτοβάθμια Περίθαλψη.

2. Επισημαίνουν ότι με το τόσο μειωμένο Ιατρικό Προσωπικό στις κύριες ειδικότητες, η λειτουργία του Νοσοκομείου ως και οι εφημερίες αυτού καθίσταται ανασφαλείς και τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των Ασθενών ως και η υγεία των Ιατρών. Παράγουν λένε οι Ιατροί τετραπλάσιο έργο από τη δύναμή τους, γεγονός που πιθανώς να έχει αντίκτυπο στην υγεία των Ασθενών και στην υγεία των Ιατρών.

Τι λέτε γι’ αυτά γιατρέ των αιμορροΐδων

3. Προειδοποίησαν λένε τον Διοικητή του Νοσοκομείου, την ΑΕΜΥ Α.Ε. και τον κο Πολάκη για την εργασιακή εξουθένωση τις επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Γιατί μετά ο κος Πολάκης επιτίθονταν στην ΠΟΕΔΗΝ που έλεγε αλήθειες;

4. Επισημαίνουν ότι δεν παίρνουν τα ΡΕΠΟ τους και κάνουν υπεράριθμες εφημερίες. Κατέθεσαν πίνακες εφημεριών με την παραβίαση της υφιστάμενης Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας. Συνεχώς λένε έθεταν το ζήτημα στην ΑΕΜΥ Α.Ε. η οποία έκρυβε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

5. Προσθέτουν ότι μαζί με την παραβίαση της Νομοθεσίας των εφημεριών τα προγράμματα των οποίων κοινοποίησαν στην Εισαγγελέα, δεν εμφανίζονται τα ΡΕΠΟ που δικαιούνται.

6. Αποκαλύπτουν ότι τον Οκτώβριο 2016 το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου κατέθεσε στην Επιθεώρηση Εργασίας της Σαντορίνης, εξώδικο σχετικά με την παραβίαση του Νόμου των εφημεριών. Έμεινε επί έξι μήνες στα συρτάρια της Επιθεώρησης Εργασίας της Σαντορίνης. Πίεσαν οι γιατροί και με δικές τους ενέργειες ενημερώθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας Πειραιώς και Νήσων, αλλά μέχρι σήμερα δεν έγινε καμία ενέργεια.

Γιατί;

Πολάκη ξέρεις κάτι;

Γιατί το εξώδικο έμεινε στα συρτάρια της Επιθεώρησης Εργασίας της Σαντορίνης έξι μήνες και παραπέμφθηκε στις καλένδες από την Επιθεώρηση Εργασίας Πειραιώς και Νήσων. Έβαλες το χεράκι σου όπως και στο χειρουργείο των αιμορροΐδων προκειμένου να μην εκτεθεί ο εκλεκτός Ηγέτης. Αφού γνώριζες Πολάκη όλα αυτά με τι μούτρα έβριζες την ΠΟΕΔΗΝ;

7. Επισημαίνουν ότι από τον Οκτώβριο 2016 η ΑΕΜΥ προέβαινε σε άκαρπους διαγωνισμούς λόγω χαμηλών κινήτρων. Αλήθεια ο Πρωθυπουργός στα εγκαίνια δεν έλεγε ότι τα χρήματα θα είναι πολύ καλά που θα λαμβάνουν οι Ιατροί και οι Νοσηλευτές; Τώρα κοιμούνται στο κοινόβιο του κτιρίου που στεγαζόταν το Κέντρο Υγείας.

8. Επίσης καταγγέλλουν οι πέντε Ιατροί βασικών ειδικοτήτων υποχρεούνται να κάνουν το λιγότερο 15 εφημερίες.

9. Η ΑΕΜΥ Α.Ε. μέσω της Νομικής Συμβούλου της ειδοποίησε τους Ιατρούς ότι δεν θα πληρώνονται τις υπεράριθμες εφημερίες που κάνουν, προκειμένου να λειτουργεί το Νοσοκομείο. Θα δουλεύουν ασταμάτητα χωρίς ρεπό, 24 ώρες το 24ωρο και χωρίς να πληρώνονται.

10. Καταγγέλλουν επίσης την παραίτηση από το Νοσοκομείο επτά Ιατρών και αναρωτιούνται πόσοι θα παραιτηθούν ακόμη από το πιεστικό κλίμα.

11. Την αδυναμία του Επιστημονικού Συμβουλίου έχοντας υπόψιν υπεύθυνες δηλώσεις των Ιατρών οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν μπορούν άλλο να εργαστούν υπό αυτές τις συνθήκες, να εκδώσει πρόγραμμα εφημεριών για το μήνα Μάρτιο 2017 του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Τι Νοσοκομείο είναι αυτό Πολάκη;

12. Σημειώνουν ότι πριν τρεις ημέρες επικοινώνησαν με την ΑΕΜΥ Α.Ε. και τον Υπουργό Υγείας, επισημαίνοντας τα προβλήματα και ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα στο προγραμματισμένο Συμβούλιο 28.2.2017. Έλειψαν 4 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΜΥ Α.Ε. ως εκ θαύματος. Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας!!!

Εξαιτίας αδυναμίας ενημερώνουν την Εισαγγελέα ότι θα ανακοινώσουν πρόγραμμα εφημεριών για το μήνα Μάρτιο 2017 με κενές ημέρες. Δεν δύναται λένε να εφημερεύει το Νοσοκομείο εάν δεν υπάρχουν βασικές ειδικότητες Ιατρών. Καλούν να αποφασιστεί εάν το Νοσοκομείο ημέρα που δεν θα έχει Ιατρούς θα εφημερεύσει ή όχι και για ποια περιστατικά. Καταλήγοντας οι Ιατροί του Επιστημονικού Συμβουλίου και οι πέντε Ιατροί των βασικών ειδικοτήτων τονίζουν στην Εισαγγελέα ότι εργάζονται σε ένα ασταθές περιβάλλον και θεωρούν ότι τόσο η λειτουργία του Νοσοκομείου όσο και η εκτέλεση των εφημεριών καθίστανται ανασφαλείς.

Επισημαίνουν επίσης τις αποικιοκρατικές Συμβάσεις Εργασίας των Ιατρών που υπογράφουν με την ΑΕΜΥ χωρίς καμία εξασφάλιση.

Τι Νοσοκομείο είναι αυτό που εγκαινιάσατε κε Μαυρογιαλούρε (Τσίπρας) και κε Γκρουέζα (Πολάκης);

Ψεύδεται η ΠΟΕΔΗΝ ή εσείς κε Πολάκη;

Ζητήστε συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό. Διώξτε χθες την ΑΕΜΥ Α.Ε. Κάντε το Νοσοκομείο ΝΠΔΔ (κληροδότημα). Προσλάβετε Ιατρούς του ΕΣΥ και μόνιμο προσωπικό. Σταματήστε τις επικοινωνιακές αριστερές ακροβασίες. Κινδυνεύουν ζωές Ασθενών. Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι.

Και θέλετε να δώσετε και την Ψυχική Υγεία στην ΑΕΜΥ Α.Ε.!!!

ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!!!!

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!

Ο μήνας του μέλιτος του Πολάκη με τη δικαιοσύνη, μετά την αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ τελείωσε. Τώρα εγκαλεί τους Δικαστές του Συμβουλίου Επικρατείας για την δικαίωση των πρώην Διοικητών. Μιλάει για αξιοκρατία στις νέες επιλογές. Ποιος;;; Αυτός που εν ριπή οφθαλμού ξήλωσε 700 Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Προϊσταμένους των Νοσοκομείων στους 2100 που είναι συνολικά. Ποιοι παραιτούνται;;;

Παρόμοια χάλια με το Νοσοκομείο Σαντορίνης είναι η κατάσταση σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας. Δυστυχώς πεθαίνουν Ασθενείς που θα μπορούσαν να ζουν. Για ποια ανάταση του Συστήματος μιλάει το κακέκτυπο του Τσίπρα!!! Σε τέτοιου είδους ψέματα που την πληρώνουν ασθενείς με τη ζωή τους και δεν τηρούνται βασικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού και των Αρμόδιων Υπουργών.

Δεν παραιτούνται μόνο οι Υπουργοί Υγείας αλλά και ο Πρωθυπουργός.

Που να βρεθεί στις μέρες μας τέτοια ευθιξία!!!

Θα συνεχίσουμε να ακούμε ψέματα τα οποία θα στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι “απάτητες” παραλίες, πόσες είναι στις Κυκλάδες; (πίνακας)

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι 198 «απάτητες παραλίες». Δείτε τι απαγορεύεται σε αυτές.

Κ. Μπιζάς: “Τον Απρίλιο περιμένουμε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες στο νησί”

ο τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Πάρου έχει επιδοθεί σε εκστρατεία προβολής του νησιού μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Κέα: Διήμερο (20-21 Απριλίου) εθελοντικής αιμοδοσίας

Ερχεται διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.. Που και πότε;

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Θα ορκιστεί στη… φυλακή αν εκλεγεί ο Μπελέρης;

Τι θα συμβεί με τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής;

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ανανέωση θητείας για την πρόεδρο της Δ.Σ., Ιωάννα Συνοδινού

Η Ιωάννα Συνοδινού ανανέωσε τη θητεία της στη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αμοργού - Ποια είναι τα νέα μέλη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη