Επίσκεψη από Κυβερνήτη και Ν. Ακόλουθο της Αγγλίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη, του κυβερνήτη του Πολεμικού Πλοίου της Μεγάλης Βρετανίας HMS «BULWARK L15» και του Αμυντικού Ακόλουθου της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, σήμερα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Στο Περιφερειακό Μέγαρο υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος τον Κυβερνήτη, Πλοίαρχο Captain Dean BASSIT, τον Ανθυποπλοίαρχο Daniel MCFARLANE του πολεμικού πλοίου της Αγγλίας HMS «BULWARK L15» που κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο νησί μας και βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Ακαντιάς καθώς, και τον Αμυντικό Ακόλουθο της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα Tony MORPHET.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ευχαρίστησε τον κυβερνήτη και τους ακόλουθούς του για την προτίμηση τους να ελλιμενιστούν στη Ρόδο. Τόνισε ότι η Ρόδος είναι γνωστή για την φιλοξενία της, ενώ παράλληλα εξήρε την τεράστια δυνατότητα του νησιού να υποστηρίξει την τροφοδοσία αφού το νησί μπορεί να προμηθεύσει και να καλύψει τυχόν ανάγκες του πλοίου τόσο από εγχώρια προϊόντα όσο και από ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News