"Γουρούνα" θύμα Boeing στην Σκιάθο [vid]

Κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αεροδρόμιο της «Γκάφας» το αεροδρόμιο της Σκιάθου, καθώς η γεωγραφική του θέση (δίπλα σε κεντρικό δρόμο) μαγνητίζει τους επισκέπτες οι οποία για να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους στήνονται στην άκρη του αεροδιάδρομου και πολύ συχνά γίνονται θύματα εκπλήξεων από τον συμπιεσμένο αέρα που προωθούν οι τουρμπίνες τον αεροσκαφών.

Τελευταίο θύμα ένα ζευγάρι τουριστών με μοτοσυκλέτα τύπου γουρούνα η οποία βρισκόμενη στον δρόμο του αέρα των τουρμπινών του Boeing 757 που επιχειρούσε απογείωση παραλίγο να βρεθεί στην Θάλασσα. Κρατήστε τη προσπάθεια που κάνει ο άντρας να σταματήσει τη πορεία της γουρούνας προς τη θάλασσας αλλά και το ...γέλιο που ακούγεται στο βάθος, πιθανότητα από τη κάτοχο της κάμερας που αποθανατίζει το συμβάν. 

Να θυμίσουμε ότι παρόμοιο περιστατικό καταγεγραμμένο σε κάμερα είχαμε δημοσιεύσει πριν έναν μήνα όταν άλλο αεροσκάφος είχε προσεγγίσει ριψοκίνδυνα τον αεροδιάδρομο και στην απογείωση του «ταλαιπώρησε» και πάλι τους περίεργους περαστικούς – τουρίστες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News