Αιγαίο - Attica Group: Εκπτώσεις 50% στους κατόχους «Freedom Pass»

Blue Star Ferries

Το αργότερο στις 20 Ιουλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα αιτήσεων για την ψηφιακή «κάρτα ελευθερίας» των 150 ευρώ, την οποία δικαιούνται οι νέοι 18 έως 25 ετών που εμβολιάζονται, δήλωσε πρόσφατα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Σημείωσε μάλιστα ότι το «freedom pass» θα είναι διαθέσιμο 24 ώρες αφότου γίνει η πρώτη δόση του εμβολίου, έπειτα από επιβεβαίωση του εμβολιασμού. Οι δικαιούχοι θα εισέρχονται στην εφαρμογή προκειμένου να καταθέσουν την αίτησή τους με τους κωδικούς του taxisnet.

Εφόσον δεν διαθέτει κωδικούς taxisnet, ο δικαιούχος μπορεί να υποβάλλει αίτηση και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, διευκρίνισε ο υφυπουργός. Και η εφαρμογή θα είναι γα συναλλαγή στον τουρισμό, τον πολιτισμό και τις μεταφορές.

Και μετά την Aegean Air που κάνει διπλασιασμό έχουμε και τις πρώτες ακτοπλοϊκές εταιρίες που καταθέτουν προτάσεις…  Έκπτωση 50% στους εμβολιασμένους πολίτες 18-25 ετών, κατόχους της ψηφιακής κάρτας «Freedom Pass», προσφέρει η κοινοπραξία Blue Star Ferries, στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας ενίσχυσης του προγράμματος εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

H προσφορά ισχύει με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

@ Ισχύει σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού στις γραμμές Κυκλάδων, Δωδεκάνησων, Σποράδων, Β. Α. Αιγαίου και Αργοσαρωνικού, που εξυπηρετούν τα πλοία της Blue Star Ferries και της Hellenic Seaways.

@ Ισχύει σε όλες τις κατηγορίες θέσεων Επιβατών, εκτός των κατηγοριών SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και καμπινών LUX.

@ Δεν ισχύει για αγορά εισιτήριου ΙΧ οχημάτων και μοτοσυκλετών.

@ Ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές.

@ Η παροχή δεν είναι αθροιστική και δεν συνδυάζεται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις ή προσφορές.

@ Σε περίπτωση ακύρωσης ή απώλειας των εισιτηρίων, θα ακολουθείται η ισχύουσα πολιτική της εταιρείας.

@ Ισχύει για κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων που θα γίνουν έως 31/10/2021.

@ Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Για την παροχή της έκπτωσης, οι δικαιούχοι θα επιλέγουν στο σύστημα κρατήσεων την έκπτωση FREEDOM PASS 50%.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης είναι η επίδειξη από τους δικαιούχους της ψηφιακής κάρτας «Freedom Pass», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Η εταιρεία θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση, όταν τεθεί σε εφαρμογή η λειτουργία των ψηφιακών καρτών «Freedom Pass» από την πολιτεία και ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη έκπτωση στο Σύστημα Κρατήσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News