Αιγαίο - Blue Star Ferries: Το "Naxos" επιστρέφει Δονούσα, το "Paros" πάρει Ικαρία

Blue Star Naxos

Ο χρόνος πέρασε... Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα δεν έλειψαν. Και στο ενδιάμεσο ήταν μία καλή ευκαιρία να γνωστοποιηθούν τα ζητήματα που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Δονούσας σε σχέση με τα άλλα νησιά των Μικρών Κυκλάδων. Οπότε όπως θα έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "ουδέν κακόν αμιγές καλού".. 

Γιατί τα λέμε αυτά; Μα γιατί όπως βλέπουμε και στο σύστημα από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και πάλι το Blue Star Naxos θα πιάσει Δονούσα... Απογευματινό δρομολόγιο κανονικά με ώρα αναχώρησης από τον Πειραιά στις 5.30 και μετά την Παραναξία - Δονούσα - Αμοργός (Αιγιάλη) και Αστυπάλαια... Επιστροφή στην κανονικότητα και το πιο σημαντικό είναι ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες στο λιμάνι του νησιού, αλλά όλοι έγιναν μύστες στα προβλήματα της Δονούσας όσον αφορά την ακτοπλοϊκή σύνδεση και ελπίζουν πλέον οι κάτοικοι και επιχειρηματίες σε μία πιο δίκαιη μεταχείρηση στο άμεσο μέλλον. 

Και πάμε στη δεύτερη είδηση που έχει σχέση με το "αδελφάκι" του Naxos, το Blue Star Paros... Κι αυτό γιατί χθες Τετάρτη 9 Ιουνίου προσέγγισε για πρώτη φορά το λιμάνι του Εύδηλου στην Ικαρία... Οπότε θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Σύρος - Τήνος - Μύκονος - Ικαρία (Εύδηλος) δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο..  Κάτι που θα ισχύσει σε πρώτη φάση έως τα τέλη Ιουνίου. Μετά; Βλέπουμε 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News