Αιγαίο: Δεμένα τα πλοία λόγω ανέμων, στα 107 Km/h η ένταση ανέμου στην Τήνο

Πλοία naxospress

Και τα πλοία έδεσαν... Λογικό και αναμενόμενο από χθες, όταν και υπήρχαν προβλήματα σε ορισμένα σημεία όπως στη Τήνο (σ.σ. ανεκτέλεστα χθες τα δρομολόγια ταχύπλοοων όπως το Santorini Palace) όπου η ένταση του ανέμου (ριπές) έφτασε και τα 97 km/h ... Οπότε; Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια για σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου... 

Το μοναδικό πλοίο που θα κινηθεί από τη Παροναξία προς Πειραιά είναι το Blue Star Naxos ενώ και το Express Scopelitis είναι στην Αμοργό για σήμερα...  Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα στην Τήνο έπιασε τα 107 Km/h με βάση πάντα την ενημέρωση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών... 

Από το λιμάνι του Πειραιά εκτελούνται προσωρινά μόνο τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Μαρμάρι και Κυκλάδες, ενώ από την Αγ.Μαρίνα για Νέα Στύρα. 

Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν πραγματοποιούνται επίσης τα δρομολόγια για Κύθνο και Κέα,

Κλειστή είναι προσωρινά η γραμμή Πέραμα-Παλούκια, ενώ μέχρι τις 7.30 το πρωί κλειστή θα είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας. Επίσης έως τις 8 το πρωί κλειστή θα είναι στη βόρεια Ελλάδα η γραμμή Καβάλα-Πρίνου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, λόγω τροποποιήσεων η αλλαγών που μπορούν να υπάρξουν στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News