Αιγαίο: Το "Paros Jet" ενώνει Κρήτη - Δωδεκάνησα

Paros Jet

Ηταν επιθμία και έγινε πραγματικότητα... Οι κάτοικοι των απομακρυσμένων νησιών στα Δωδεκάνησα ήθελαν ένα πλοίο να μπορούν να επικοινωνούν με την Κρήτη... Ε, αυτό έγινε πλέον μετά την κυβερνητική απόφαση να πάρει την άγονη γραμμή ταχύπλοο πλοίο της εταιρείας SeaJets. Η επιδοτούμενη άγονη γραμμή είναι αυτή της Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Χάλκη – Ρόδο και το Paros Jet μετά την διήμερη παρουσία του στις Δυτικές Κυκλάδες θα πάρει το δρόμο για τα Δωδεκάνα και την Κυριακή 23 Μαϊου πιάνει δουλειά...  

Σε ανακοίνωσή της η έπαρχος Καρπάθου - Ηρωϊκής Νήσου Κάσου, κ. Καλλιόπη Νικολαΐδου, αναφέρει τα εξής:  «Μια σύνδεση, μεταξύ Κρήτης και Δωδεκανήσου, που θα τονώσει το τουριστικό ρεύμα και θα δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης αλλά και αύξησης της επισκεψιμότητας στα ακριτικά νησιά μας.

Κερδίζοντας το δικαίωμα ελπίδας για την ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας, ευχόμαστε Καλές Θάλασσες και ελπίζουμε να συνεχιστεί το δρομολόγιο και τους χειμερινούς μήνες.  Τα εν λόγω δρομολόγια θα εκτελούνται από 23/05/2021 μέχρι 3/10/2021 και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα-Παρασκευή-Κυριακή.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα rodiaki.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News