Αιγαίο: Το Superferry II για λίγο ακόμη στις Κυκλάδες και μετά... Λήμνο (!!!)

SuperFerry II  photo Credit Naxos Tours

Το επιβατικό "SuperFerry II" όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει αυτή την ιδιαίτερη σχέση που απέκτησε πρόσφατα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Sea Jets... Κι αυτό γιατί όπως διαβάζουμε στις αναρτήσεις του ... Master στα ναυτιλιακά Μιχάλη Ρούσση " Με την από 15 Οκτωβρίου απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας, το "Superferry 2" πήρε παράταση αντικατάστασης του "Πρεβελης", μέχρι και τις 30.10. 2020!  Το "Πρέβελης" θα συνεχίσει τις εργασίες του και όταν είναι έτοιμο, θα ξανά βγει στο μεροκάματο... "

Εχει το δικό του τρόπο πάντως να μας ενημερώνει, ενώ μεταφέρει και μηνύματα σε φίλους... Ολυμπιακός βλέπετε...

Πάμε όμως και σε μία ακόμη είδηση που έρχεται ως φήμη από την ιστοσελίδα arxipelagos.gr .. Και σύμφωνα με αυτήν, το "Superferry II" με το πέρας της παρουσίας του στις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο (σ.σ. το "Πρέβελης" όπως είναι γνωστό καλύπτει ένα τεράστιο δρομολόγιο που φτάνει έως τη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα) θα πάρει το δρόμο για το Βόρειο Αιγαίο και δη την άγονη Λήμνου - Καβάλας..  Ουσιαστικά καλύπτει το Aqua Blue που πρέπει κι αυτό να πάρει τις ανάσες του 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα

"Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανόν το Ε/Γ-Ο/Γ "Superferry II" της Golden Star Ferries, να ναυλωθεί από τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου για μικρό χρονικό διάστημα περίπου του ενός με ενάμιση μήνα στη Seajets, προκειμένου να εξυπηρετήσει στην άγονη γραμμή Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα στη θέση του "Aqua Blue".

Το "Aqua Blue" το ίδιο διάστημα θα βγει εκτός δρομολογίων για επισκευή με άγνωστο ακόμη το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει.

Αν πραγματοποιηθεί τελικά η ναύλωση, τότε το "Superferry II" θα καλύψει ακόμη μία άγονη γραμμή της ακτοπλοΐας για ορισμένο χρονικό διάστημα".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News