Δονούσα: Το πρωί της Κυριακής (29/10) έκτακτη προσέγγιση του "Blue Star Naxos"

Ημέρα γιορτής σήμερα για την Δονούσα. Όχι μόνο γιατί τα παιδιά θα προχωρήσουν σε παρέλαση τιμώντας την 28η Οκτωβρίου αλλά γιατί πολύ απλά θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ο αγώνας ορεινού τρεξίματος (απόσταση 19 χιλιομέτρων) και συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του Cyclades Trail Cup 2017.…. Και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δονούσας «Ποσειδών» έχουν …τρέξει περισσότερο από 19 χιλιόμετρα όλο αυτό το διάστημα για να μπορέσουν  όλα να είναι στην εντέλεια.

Και ένα από τα βασικά σημεία επαφής ήταν με τους διοικούντες της Blue Star Ferries ώστε να μπορέσουν οι αθλητές εκτός νησιού να έχουν την καλύτερη πρόσβαση στο νησί.

Και αύριο Κυριακή (29/10), η ακτοπλοϊκή εταιρία προχώρησε σε έκτακτη αλλαγή δρομολογίου ώστε να ικανοποιηθούν όλοι. Το Blue Star Naxos προερχόμενο από τη Σαντορίνη προς Παροναξία – Πειραιά θα έχει έκτακτη προσέγγιση στην Δονούσα οπότε όλα θα πάνε μία ώρα πιο πίσω… Δηλαδή από Σαντορίνη θα έχει κανονική αναχώρηση (07:00) στη Δονούσα θα βρίσκεται περίπου στις 9:30 και στη Νάξο στις 10:45, στη Πάρο στις 11:50 και στο Πειραιά στις 16:30… Ααα και μην ξεχνάμε ότι τα ρολόγια έχουν γυρίσει μία ώρα πίσω…

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα ellninikiaktoploia.net

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News