Δυτ. Κυκλάδες: Παράταση δρομολογίων του «SpeedRunner 3» έως 26 Νοεμβρίου (video)

Κυριακή 29 Οκτωβρίου και το ταχύπλοο “SpeedRunner 3” ξεκινάει το τελευταίο του δρομολόγιο από τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων (Σέριφο, Σίφνο και Μήλο προς τον Πειραιά. Και σε καθένα από τα τρία λιμάνια έχουμε τον κλασικό χαιρετισμό, ως απόδοση τιμής προς τους κατοίκους των νησιών αυτών… Οι τρεις μακρόσυρτοι συριγμοί δεν είναι τίποτα άλλο από ένα «ευχαριστώ» και ένα «καλή αντάμωση» καθότι ήδη έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ακτοπλοϊκής εταιρείας Aegean Speed Lines για το 2018 με έναρξη δρομολογίων την 30η Μαρτίου…

Όμως, λίγο πριν φτάσει το ταχύπλοο στον Πειραιά έγινε γνωστό ότι έχουμε παράταση δρομολογίων προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο για τον Νοέμβριο. Και δη δύο φορές την εβδομάδα (Παρασκευή – Κυριακή) και έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Κίνηση που λειτουργεί ως «Σολομώντεια λύση» καθότι οι δήμαρχοι των τριών νησιών είχαν αιτηθεί παράταση δρομολογίων έως τα τέλη Δεκεμβρίου, πρόταση που είχε απορριφθεί από την ακτοπλοϊκή εταιρεία. Όμως, έχουμε τελικά παράταση για έναν μήνα.

Και βέβαια η κίνηση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση των Δημάρχων Σίφνου, Μήλου και Σερίφου, όπου με κοινή ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ακτοπλοϊκή εταιρεία εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την κίνηση αυτή που θα τους επιτρέψει να έχουν βελτιωμένη επικοινωνία με τον Πειραιά και για τον Νοέμβριο…

Τι αναφέρει η ανακοίνωση που βρίσκουμε στην ιστοσελίδα kaipoutheos.blogspot.gr?

“Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστούμε!!! Από όλους μας (Δημάρχους, συλλόγους, φορείς και κυρίως τους μόνιμους κατοίκους των νησιών μας) στην AEGEAN SPEED LINES, στον κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΥΓΕΝΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και στον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΠΑΣΤΑ, οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.

Μετά από τις αρνητικές εξελίξεις στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Δυτικών Κυκλάδων από την 1η Νοεμβρίου, με την απροειδοποίητη διακοπή του 4ου δρομολογίου από και προς Πειραιά ,για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο τουλάχιστον, από το μοναδικό συμβατικό πλοίο, η AEGEAN SPEED LINES εξέτασε προφορικό μας αίτημα και αποφάσισε τελικά τη συνέχιση δρομολόγησης του πλοίου της και το μήνα Νοέμβριο!

Για τα νησιά μας και αυτή η απόφαση αποτελεί "ανάσα" και συνιστά σαφώς πράξη αλληλεγγύης, κοινωνικής υπευθυνότητας και εταιρικής αξιοπιστίας εκ μέρους της AEGEAN SPEED LINES».

Και υπογράφουν οι δήμαρχοι Ανδρέας Μπαμπούνης (Σίφνος), Γεράσιμος Δαμουλάκης (Μήλος) και Αντώνης Αντωνάκης (Σέριφος) 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News