Εκπτώσεις (50%) σε νέους φοιτητές από την Blue Star Ferries

Για μία ακόμη χρονιά η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, είναι κοντά στους φοιτητές και το αποδεικνύει ανακοινώνοντας και για φέτος την παροχή εκπτώσεων στους νέους φοιτητές για τις πρώτες μετακινήσεις τους από (και προς) τον τόπο κατοικία τους και προς (και από) τον τόπο σπουδών τους, στο πλαίσιο των εγγραφών τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα. Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή αλλά και για τα εισιτήρια των μελών της οικογένειάς του, εφόσον φυσικά συνοδεύουν, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα «λουξ». Η ισχύς της έκπτωσης θα είναι μέχρι την 31 Οκτωβρίου και θα παρέχεται εκτός από τις γραμμές προς το βόρειο Αιγαίο και για εκείνες των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Ηρακλείου και των Χανίων

Η σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι

«Η BLUE STAR FERRIES, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2017, για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου, το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017».

Η BLUE STAR FERRIES σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους τη φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν τη φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.

O στόλος του Ομίλου Attica αριθμεί 15 υπερσύγχρονα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία με πρωτοποριακό ναυπηγικό σχεδιασμό, που προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μεταφοράς σε επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά οχήματα.

Εξυπηρετώντας περισσότερους από 40 προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας και Ισπανίας – Μαρόκου), οι εταιρίες SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML), έχουν καθιερωθεί στον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών στην Ευρώπη και είναι συνυφασμένες με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου».