Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑκτοπλοΐαGolden Star Ferries: Ο "Πρίγκιπας" έφυγε αλλά εμείς συνεχίζουμε (video)

Golden Star Ferries: Ο “Πρίγκιπας” έφυγε αλλά εμείς συνεχίζουμε (video)

|

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Golden Star Ferries με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταβίβασης τεσσάρων πλοίων (επιβατικών και ταχύπλοων) στην SeaJets και η επόμενη ημέρα (video)

“…. Ιδιαίτερα για το Superferry II , η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο της εταιρείας μας είναι μεγάλη, καθώς ο “πρίγκηπας του Αιγαίου”, το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου , αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη & Γιώργου Στεφάνου με την Ακτοπλοΐα..”.

Μέρος από την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταβίβασης τεσσάρων πλοίων (ενός επιβατικού και τριών ταχύπλοων) στην Seajets.

Οπως είναι γνωστό με βάση τη συμφωνία του περασμένου Απριλίου προέβλεπε ότι στην Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου θα ενταχθούν τρία ταχύπλοα κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, τα ταχύπλοα “Superunner”, “Superspeed” και “Supercat” τα οποία έχουν ήδη μετονομασθεί σε “Superunner jet”, “Superspeed jet” και “Supercat jet”, καθώς και το επιβατηγό οχηματαγωγό “SuperFerry II” το Φθινόπωρο. 

Και η ώρα έφτασε. Η Κυριακή 10 Οκτωβρίου ΄΄ηταν ημέρα συγκίνησης, με τον “Πρίγκιπα” να αφήνει τα λιμάνια της Πάρου, Νάξου, Τήνου, Μυκόνου μέσα σε έντονα συναισθηματική φόρτιση κατι που είδαμε και σε video από το λιμάνι της Νάξου (όπως βλέπετε στο τέλος του άρθρου)… 

Οσο για την επόμενη ημέρα της Golden Star Ferries; Παραμένει ενεργή με το “Super Εxpress” και το “Superferry”, και όπως τονίζουν τα αδέλφια Στεφάνου “σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με τον λιμένα της Ραφήνας”.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Golden Star Ferries (υπάρχει και στο τέλος του άρθρου):

“Η Golden Star Ferries ενημερώνει τους συνεργάτες της και το επιβατικό κοινό ότι σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ολοκλήρωθηκε και τυπικά η επιχειρηματική συμφωνία με την Seajets, η οποία περιελάμβανε την πώληση τεσσάρων πλοίων μας σε εταιρείες του ανωτέρω ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα από τον στόλο μας μεταβιβάστηκαν κατά σειρά τα ταχύπλοα Superrunner, Supercat , Superspeed και το επιβατηγό / οχηματαγωγό Superferry II, για τα οποία ευχόμαστε στον νέο πλοιοκτήτη τους κ. Μάριο Ηλιόπουλο να είναι πάντα καλοτάξιδα και η εκμετάλλευσή τους να είναι επικερδής.

Ιδιαίτερα για το Superferry II , η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο της εταιρείας μας είναι μεγάλη , καθώς ο πρίγκηπας του Αιγαίου , το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου , αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη & Γιώργου Στεφάνου με την Ακτοπλοΐα.

Κλείνοντας θα πρέπει να τονιστεί ότι η Golden Star Ferries παραμενεί ενεργή στο χώρο της Ακτοπλοΐας με το Superexpress, τo μεγαλύτερο ταχύπλοο Catamaran του Αιγαίου και με το Superferry, ένα από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελέστατα πλοία των Κυκλάδων. Παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με τον λιμένα της Ραφήνας”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν