Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑκτοπλοΐαGolden Star Ferries: Πιάνει 13αρι φέτος (προορισμοί) σε Κυκλάδες - Κρήτη (video)

Golden Star Ferries: Πιάνει 13αρι φέτος (προορισμοί) σε Κυκλάδες – Κρήτη (video)

|

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία των … Κυκλάδων, η Golden Star Ferries συμπληρώνει δέκα χρόνια … ζωής και από τους 450.000 επιβάτες το χρόνο έφτασε στα 2.000.000 – Ποια είναι τα σχέδιά της για φέτος (video)

Η GOLDEN STAR FERRIES γεννήθηκε ως μικρή εταιρία, μετά από την πρωτοβουλία των αδερφών Δ. & Γ. Στεφάνου, να αγοράσουν από την Attica Group το διασημότερο πλοίο των Κυκλάδων SUPERFERRY II, στη γραμμή Ραφήνα Άνδρο Τήνο και Μύκονο, πραγματοποιώντας καθημερινές αναχωρήσεις. 10 χρόνια αργότερα, έπειτα από εξαγορές και μελετημένες κινήσεις είναι μία ελληνική δύναμη στις ελληνικές θάλασσες! Την πρώτη χρονιά της η εταιρία εξυπηρέτησε 450.000 επιβάτες φτάνοντας στο σημείο να μεταφέρει ετήσια περίπου 2.000.000 επιβάτες & οχήματα.

Η GOLDEN STAR FERRIES ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην ελληνική ακτοπλοΐα από το 2011! Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας ήταν και είναι η εξυπηρέτηση και η μεταφορά του επιβατηγού κοινού και των οχημάτων τους με ασφάλεια, άνεση και συνέπεια.

Η GOLDEN STAR FERRIES πρόσθεσε στο στόλο της το 2016 άλλο ένα ποιοτικό και σύγχρονο πλοίο, το SUPERFERRY, το οποίο αφού προσάρμοσε στα Ευρωπαϊκά πρότυπα και δεδομένα και ανακαίνισε πλήρως, έφερε νέα δεδομένα στις Κυκλάδες καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταφορικές ανάγκες επιβατών- οχημάτων- φορτηγών από το λιμάνι της Ραφήνας.

Ο δρόμος προς την επιτυχία ήταν μακρύς με αρκετές δυσκολίες, που ξεπεράστηκαν με υπομονή και επιμονή. Το 2017 η εταιρεία μεγαλώνει επενδύοντας στην αγορά ενός ταχυπλόου, από τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία του, το SUPERRUNNER. Με έδρα την Ραφήνα επεκτείνεται το δίκτυο των προορισμών με καθημερινές αναχωρήσεις την θερινή περίοδο προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη. Η GOLDEN STAR FERRIES σε πείσμα των καιρών και σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλίμα, κατόρθωσε να εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική ακτοπλοΐα με μεθοδικότητα και αφοσίωση. H προσφορά μας στην τόσο σύντομη διαδρομή μας στον τομέα των θαλάσσιων συνδέσεων αναγνωρίστηκε από τον διεθνή οργανισμό Lloyd’s με την απονομή του βραβείου «Passenger Line of the Year 2017».

naxos-stefanou.jpg

Το 2018 νιώθοντας περισσότερο από ποτέ τη δέσμευση να συνεχίσουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα, τη σταθερή ανάπτυξη του στόλου μας και τη διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων προχωρήσαμε στην αγορά των δύο ταχυπλόων σκαφών υψηλών προδιαγραφών SUPERSPEED και SUPERCAT. Τον ίδιο χρόνο η εταιρία άνοιξε τους προορισμούς της, συνδέοντας την Ραφήνα με τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με καθημερινές αναχωρήσεις από και προς Ηράκλειο.

Καθώς η ανάγκη να προσφέρουμε είναι έντονη, το 2019, αναβαθμίζουμε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες μας και προσθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα και υπερπολυτελή οχηματαγωγά catamaran της Ελλάδας, το SUPEREXPRESS. Η GOLDEN STAR FERRIES με τα νέα ταχύπλοα της έρχεται τώρα στον Πειραιά και προσθέτει νέα λιμάνια στη λίστα των προσεγγίσεων τους. Τα πλοία με το χρυσό αστέρι να είναι η καλύτερη επιλογή για τους ταξιδιώτες. Συνεχίζουμε την πορεία μας με τις ίδιες αξίες, με ηθική και σεβασμό προς το επιβατικό κοινό. Μεγαλώνουμε και βελτιωνόμαστε!

Ως προς τα σχέδιά μας για το φετινό, δύσκολο καλοκαίρι, είναι και αυτά ιδιαίτερα μελετημένα. Η σταθεροποίηση του τουριστικού ρεύματος που αναμένεται φέτος είναι η συνθήκη στην οποία επιλέγει και η GOLDEN STAR FERRIES να κινηθεί. Το πρόγραμμα των δρομολογίων της εταιρίας μας για το 2021 καλύπτει ένα δίκτυο 13 προορισμών των Κυκλάδων, Κρήτης με δυνατότητα 111 συνδυασμών δρομολογίων.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν