Ηράκλειο - Κυκλάδες: Το Santorini Palace αγνοεί τη Νάξο για τον Σεπτέμβριο

Ρε παλικάρια μήπως να δούμε τις φταίει; Και τι εννοώ; Μιλάμε για το Santorini Palace, το ταχύπλοο των "Μινωϊκών Γραμμών" για τον Σεπτέμβριο και είδαμε ότι σε σχέση με τον Αύγουστο, η Νάξος είναι εκτός σχεδιασμού.... Οχι, ότι είχαμε καθημερινά δρομολόγια τον μήνα που φεύγει, αλλά τέσσερις φορές το είδαμε... Ομως, τον Σεπτέμβριο καμία... Την ίδαι ώρα σε Πάρο - Μύκονο ακόμη και Τήνο ή Σύρο θα δώσει το παρών μίνιμουμ δύο φορές... Κι εμείς; Γιατί μείναμε εκτός; Φταίει κάποιος; Φταίει το κόστος του εισιτηρίου; Φταίει η αδιαφορία μας προς την Κρήτη; Μα δεν λέμε ότι έχουμε ... αποικία στην Κρήτη; Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να στηρίξουμε ένα τέτοιο δρομολόγιο;

Οπως κι εάν έχει, έχουμε τα δρομολόγια του ταχύπλοου και βλέπουμε για τον Σεπτέμβριο, έξι επισκέψεις σε Πάρο, τέσσερις σε Τήνο, δύο σε Σύρο και τέσσερις σε Μύκονο... Για τη Σαντορινη δεν λέμε γιατί είναι εκτός συναγωνισμού....

Ας δούμε τα δρομολόγια όπως τα διαβάσαμε στην σελίδα atlantea.news

– Ηράκλειο – Σαντορίνη – Πάρος – Μύκονος μετ’ επιστροφής, την Τρίτη 1/9 και την Παρασκευή 4/9, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

– Ηράκλειο – Σαντορίνη – Πάρος – Σύρος – Τήνος – Μύκονος – Σαντορίνη – Ηράκλειο, την Πέμπτη 3/9 και την Κυριακή 6/9, με ώρες αναχωρήσεων/αφίξεων, ως ακολούθως:

– Ηράκλειο – Σαντορίνη – Πάρος – Τήνος μετ’ επιστροφής, την Πέμπτη 18/9 και την Κυριακή 20/9, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

– Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ηράκλειο, στις 8/9, 10/9, 11/9, 13/9, 15/9, 17/9, 22/9, 24/9, 25/09, 27/9 & 29/9 με ώρες αναχωρήσεων /αφίξεων, ως ακολούθως:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News