Και το χειμώνα δύο πλοία στη γραμμή Ραφήνας – Ανδρου – Τήνου – Μυκόνου

Και οι εξελίξεις συνεχίζονται… Όλα τα βλέμματα είναι επικεντρωμένα στο λιμάνι της Ραφήνας όπου έχουμε και απεργίες εν όψει αλλά και νέα δεδομένα από τη στιγμή που η Seajets δεν αποκλείεται άμεσα να δρομολογήσει είτε το Naxos Jet είτε το Κιάρα για να καλυφθεί το κενό του Aqua Spirit το οποίο αποχωρεί για τον Καναδά.. Αυτά όμως είναι για αργότερα..

Για την ώρα έχουμε τα ευχάριστα νέα που έρχονται μέσω της ιστοσελίδας “Εν Ανδρω» όπου μαθαίνουμε ότι θα παραμείνουν και οι δύο παραδοσιακές εταιρείες στη γραμμή Ραφήνας – Ανδρου – Τήνου – Μυκόνου και το χειμώνα.

Όπως διαβάζουμε «Ο κ. Γιώργος Στεφάνου ξεκαθάρισε πως: ότι και να γίνει το καλοκαίρι η GoldenStarFerries θα είναι παρούσα όλο τον χειμώνα με ένα πλοίο στη γραμμή στηρίζοντας την Άνδρο, την Τήνο και την Μύκονο. Επίσης από την μεριά της FastFerries ξεκαθάρισαν πως η στάση τους είναι δεδομένη: θα στηρίξουν με την παρουσία τους ολοχρονίς την γραμμή, την οποία πάλεψαν χρόνια να στήσουν.

Εν τω μεταξύ μετά τις ξαφνικές μειώσεις των ναύλων - τις δύο προηγούμενες μέρες  - για Τήνο και Μύκονο ανακλήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι προσφορές> Και οι τιμές για Τήνο και Μύκονο επανήλθαν και πάλι εκεί που ήταν πριν. Είναι προφανές πως η αναστάτωση καταλαγιάζει και πως υπήρξε για πρώτη φορά γέφυρα συνεννόησης μεταξύ τους.

Τα υπόλοιπα στην ιστοσελίδα εν άνδρω…