Κυκλάδες - Ανδρος: Το "ευχαριστώ" από το Δήμο στους ανθρώπους της ακτοπλοϊας

Ανδρος

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ».. Ο Δήμος Ανδρου τιμά τους πλοιάρχους και τις εταιρείες που εξυπηρετούν την Ανδρο… Κίνηση με ουσία. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, τιμητική εκδήλωση με την παρουσία του Νίκου Οικονομίδη στην κεντρική Πλατεία του Όρμου Κορθίου. Θα βραβευθούν για την ναυτοσύνη τους και τη συνεισφορά τους στην ευημερία του νησιού, οι εν ενέργεια και μη Πλοίαρχοι της Ακτοπλοΐας της Άνδρου

 Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Δήμου Ανδρου 

"Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Επαρχείο Άνδρου, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00, στην κεντρική Πλατεία του Όρμου Κορθίου, συνδιοργανώνουν εκδήλωση προς τιμή των Πλοιάρχων της Ακτοπλοΐας και των Πλοιοκτητών των πλοίων που εξυπηρετούν την Άνδρο.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν για την ναυτοσύνη τους και τη συνεισφορά τους στην ευημερία του νησιού, οι εν ενέργεια και μη Πλοίαρχοι της Ακτοπλοΐας της Άνδρου, καθώς και οι πλοιοκτήτες των πλοίων της γραμμής.

Θα απονεμηθούν Τιμητικές Διακρίσεις και στους εκλιπόντες Πλοιάρχους, τις οποίες θα παραλάβουν οι συγγενείς τους.

Τιμητικές Διακρίσεις θα απονεμηθούν επίσης, σε Συλλόγους, Ενώσεις και άτομα που υπηρετούν την Ανδριώτικη ναυτιλία και βοηθάνε το νησί μας.

Την εκδήλωση θα κλείσει με τον μοναδικό του τρόπο ο Νίκος Οικονομίδης με την ορχήστρα του, θα τραγουδήσει νησιώτικα η Κυριακή Σπανού, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου “ΧΟΡΕΥΑΝΔΡΟΣ” και ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη."

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News