Κυκλάδες: Ανεκτέλεστο το σημερινό (27/12) δρομολόγιο του "Power Jet"

Με το δελτίο καιρού να λέει .. δυσμενείς συνθήκες έως και το μεσημέρι της Δευτέρας, το ταχύπλοο Power Jet μένει δεμένο σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά. . Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και τα πλοία κανονικά βγαίνουν στο Αιγαίο έχοντας αφήσει πίσω τους το διήμερο το ανεκτέλεστων δρομολογίων (24 - 25 Δεκεμβρίου) λόγω των εορτών. Ομως, υπάρχουν και οι δυσμενείς συνθήκες...

Αποτέλεσμα; Οπως ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 6.30 το πρωί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, το ταχύπλοο Power Jet δεν θα πραγματοποιήσει το σημερινό του δρομολόγιο από τον Πειραιά για Σύρο - Μύκονο - Νάξο - Σαντορίνη και επιστροφή. 

Αντίθετα, το Blue Star Naxos λίγο μετά τις 7.20 κινείται στις Μικρές Κυκλάδες (από Κουφονήσι σε Σχοινούσα) με προορισμό τη Νάξο και τη Σύρο (η ... έκτακτη πλέον προσέγγιση) και μετά τον Πειραιά, ενώ σε λίγο αναμένεται να αναχωρήσει τα Blue Star Chios για την Παροναξία .... Αντίθετα, το Blue Star Paros συνεχίζει να .. απέχει τις Κυριακές για την Σύρο - Τήνο - Μύκονο ενώ όπως είναι γνωστό και το Blue Star Patmos θα περάσει από Σύρο όπως φεύγει για την ... άγονη των Δωδεκανήσων..

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News