Κυκλάδες: Απαγορευτικό απόπλου για Express Scopelitis και Caldera Vista

Blue Star Naxos

Οι άνεμοι σήμερα έχουν την τιμητική τους... Με την ένταση από Βόρεια (και Ανατολικά) κατεύθυνση να αγγίζει ακόμη και τα 90 χιλιόμετρα την ώρα (βλ Τήνος) λογικό είναι να έχουμε θέματα σε επίπεδο ενδοκυκλαδικών δρομολογίων. 

Και η πρώτη ένδειξη ήταν από το Blue Star Naxos που το είδαμε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής να ειναι δεμένο στο λιμάνι της Νάξου. Και αυτό που μας έκανε εντύπωση εκτός από την καθυστέρηση λόγω καιρικών συνθηκών στην εκτέλεση του δρομολογίου από Αμοργό - Μικρές Κυκλάδες - Νάξο - Πάρο και Πειραιά, ήταν ότι αποβίβασε μερικές εκατοντάδες αλλοδαπούς που ήρθαν για διακοπές στη Νάξο. Με τα μπουφάν, τις βαλίτσες και στο δρόμο για την έξοδο του λιμανιού... 

Από εκεί και πέρα, ο Express Scopelitis παραμένει δεμένος στα Κατάπολα και δεν θα εκτελέσει το καθημερινό του δρομολόγιο προς Μικρές Κυκλάδες και Νάξο (σ.σ θα το καλύψει την Κυριακή με βάση τις πληροφορίες), ενώ δεμένο στην Ερμούπολή της Σύρου είναι και το Caldera Vista που λόγω καιρικών συνθηκών δήλωσε ανεκτέλεστο το δρομολόγιο προς Τήνο - Ανδρο και Κάρυστο... (και επιστροφή) 

Οπως και στη Μήλο είναι δεμένο το Super Jet 2...  

Ολα τα άλλα πλοία κινούνται κανονικά εντός κι εκτός Κυκλάδων 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News