Κυκλάδες : To "Αρτεμις" σε κόντρα με τον γαρμπή στο λιμάνι της Σίφνου (video)

Οι καιρικές συνθήκες από χθες το βράδυ έχουν διαφοροποιηθεί. Ο γαρμπής (Νοτιοδυτικός άνεμος) έχει αφρίσει με αποτέλεσμα ο κυματισμός να είναι έντονος και ιδιαίτερα δυνατός, αν και από τη στεριά δεν μπορείς να διαπιστώσεις το μένος του ανέμου.. Και στην Σίφνο, πριν από μία ώρα περίπου, ο καπετάνιος Γιώργος Αυτιάς (αντί του αδειούχου Στέλιου Περιστεράκη) του «Αρτεμις», έδειξε για μία ακόμη φορά την ικανότητα των ελλήνων ναυτικών απέναντι στα κύματα και την ισχυρή θαλασσοταραχή..

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα kaipoutheos.gr « Σήμερα το μεσημέρι το «Αρτεμις» προερχόμενο από Σύρο – Πάρο – Σέριφο έφτασε στο λιμάνι της Σίφνου την ώρα που ο καιρός είχε φρεσκάρει στα μέγιστα. Ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και η θάλασσα ανέβαινε στον μώλο. Η κατάσταση ήθελε αυξημένη προσοχή και ετοιμότητα. Ο καπετάν Γιώργος Αυτιάς σε συνεργασία με το έμπειρο πλήρωμα του και τους καβοδέτες κατάφερε να δέσει το πλοίο με ασφάλεια στο λιμάνι όπως θα δούμε και στο παρακάτω βίντεο.

Τα λόγια είναι περιττά, μπράβο σε όλους.

Το βράδυ στο λιμάνι αναμένεται το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, ας ελπίσουμε να έχει πέσει ο καιρός, γιατί εκτός ότι θα είναι νύχτα εκεί τα πράγματα είναι δυσκολότερα, αφού αναμένεται να αποβιβάσει επιβάτες αλλά και νταλίκες».