Κυκλάδες: Αύριο (Μ. Σάββατο) παίρνει το βάπτισμα πυρός το "World Champion Jet"

Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε πως και πως. Από χθες, Μεγάλη Πέμπτη. Αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ.... Και έτσι αύριο, Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου, από τον Πειραιά και για Σύρο – Μύκονο – Νάξο – Σαντορίνη στις 7 το πρωί θα αναχωρήσει το ταχύπλοο καταμαράν «Worldchampion Jet». Ενα ταχύπλοο, που κουβαλάει μεγάλες προσδοκίες λόγω της ταχύτητας που μπορεί να αναπτύξει (ακόμη και στα 44 μίλια ανά ώρα) αλλά και του μονοθεσίου Minardi του 2003 (formula 1) που έχει στο σαλόνι του... Ε, τι να κάνουμε έχει και ο Ηλιόπουλος (σ.σ. ο ισχυρός άνδρας της Sea Jets) τις αδυναμίες του... 

Το νεοαποκτηθέν ταχύπλοο της Seajets ξεκινά τα δρομολόγια με δύο ημέρες καθυστέρηση, λόγω των πολλαπλών εργασιών που έπρεπε να γίνουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση του πλοίου, ενώ σε λίγη ώρα θα βγει για δοκιμαστικό στο Σαρωνικό. 

Τα παραπάνω δρομολόγια από τον Πειραιά για τις Κυκλάδες θα πραγματοποιούνται έως τις 2 Μαΐου, ενώ από τη Δευτέρα 6 Μαΐου θα δρομολογηθεί από τη Ραφήνα στις 07:40 το πρωί για Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο, στα περυσινά δρομολόγια δηλαδή του «Tera Jet». 

Να αναφέρουμε ότι Πλοίαρχος του ταχύπλοου θα είναι ο Cpt Κων/νος Καταγάς και Α' Μηχανικός ο κ. Ευάγγελος Λαζαρόπουλος.

Καλή αρχή και καλά ταξίδια!!!

Με πληροφορίες από arxipelagos.gr και ellinikiaktoploia.net