Κυκλάδες: Το Blue Star Myconos ξεκινάει τη σύνδεση με Θεσσαλονίκη

Blue Star Myconos

Είναι πραγματικότητα… Αν και έχουμε τις ενστάσεις μας… Κυρίως για το γεγονός ότι περνάει από την Σύρο – Μύκονο ως κάλυψη των Κυκλάδων στη σύνδεση με το Βόρειο Αιγαίο και τη Θεσσαλονίκη… Θα μπορούσε να έρχεται έως τη Πάρο και να καλύπτει μεγαλύτερο μέρος των Κυκλάδων… Αλλά αυτοί ξέρουν. Η ουσία είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαρτίου στις 9 το βράδυ το Blue Star Myconos θα αφήσει την Θεσσαλονίκη για τη …κρουαζιέρα στο Αιγαίο και τα ξημερώματα της Δευτέρας (08/03) θα πιάσει Μύκονο και Σύρο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι στον Πειραιά. Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση από την Attica Group..

Η ανακοίνωση της Attica

“H Attica Group ανακοινώνει την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και των Κυκλάδων από τον Μάρτιο του 2021, με την δρομολόγηση του πλοίου BLUE STAR MYCONOS σε συνέχεια υπογραφής Σύμβασης Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας.

Το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2021, με ενδιάμεσες προσεγγίσεις στα νησιά Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Μύκονος, Σύρος και τελικό προορισμό τον Πειραιά.

H δρομολόγηση του BLUE STAR MYCONOS ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του επιβατικού κοινού και των μεταφορικών εταιρειών, συνδέοντας απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό και με τα δρομολόγια από τον λιμένα Καβάλας, η Attica Group θα εξυπηρετεί πλέον από δύο λιμάνια τη Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις σε επιβάτες και εμπορεύματα.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News