Κυκλάδες - Εκτακτο: Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα

Απαγορευτικό

Με την ένταση των ανέμων να φτάνει ακόμη και στα 110 χιλιόμετρα ανά ώρα (σε ριπές ανέμων) στον Κάβο Ντόρο, ήταν απλά θέμα χρόνου πότε θα δοθεί απαγορευτικό απόπλου πλοίων από τον Πειραιά και Ραφήνα προς τις Κυκλάδες 

Οπότε; Απαγορευτικό λόγω των θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ με ισχύ από σήμερα το απόγευμα. Έτσι, δεν θα πραγματοποιηθεί το απογευματινό δρομολόγιο του Θεολόγος Π. και του SuperStar από την Ραφήνα προς τις Κεντρικές Κυκλάδες. Οπότε και το Blue Star Naxos από τον Πειραιά προς Παροναξία και άγονη γραμμή..

Αντίθετα, τόσο το  SuperFerry από την Τήνο για Ραφήνα όσο και το Blue Star Delos από Σαντορίνη προς Παροναξία και Πειραιά κινείται κανονικά... .

Δεμένο είναι και το Διονύσιος Σολωμός στο λιμάνι της Μήλου λόγω των καιρικών συνθηκών κάτι που σημαίνει ότι είναι ανεκτέλεστο το δρομολόγιο αύριο Παρασκευή από τον Πειραιά προς τις Δυτικές Κυκλάδες... 

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει ταξίδι με πλοίο για σήμερα και αύριο καλό θα είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά γραφεία. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News