Κυκλάδες: Χωρίς επιβάτες έφτασε πριν από λίγο το "Naxos Jet" στην Ραφήνα

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, στο λιμάνι της Ραφήνας μπήκε το ταχύπλοο Naxos Jet... Ομως, η έκπληξη ήταν ότι ηταν κενό επιβατών. Ο λόγος; Είχε αναχωρήσει από τη Νάξο λίγο μετά τις 3 το απόγευμα χωρίς επιβάτες καθότι αντιμετώπιζε πρόβλημα... Και έτσι δεν έκανε ποτέ το καθημερινό του δρομολόγιο από τη Νάξο (όπου και διανυκτέρευσε) προς Πάρο - Μύκονο - Τήνο - Ανδρο και τελικό προορισμό της Ραφήνα. 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά...  "Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “NAXOS JET” Ν.Π. 12002, ότι είχε προγραμματιστεί πετρέλευση προκειμένου να εκτελέσει εγκεκριμένο δρομολόγιο προς λιμένες Πάρου-Μυκόνου-Τήνου-Άνδρου και Ραφήνας, με 156 επιβάτες, 19 Ι.Χ.Ε. και 03 δίκυκλα.
Κατόπιν ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκαν εργασίες στη δεξιά ηλεκτρομηχανή του πλοίου, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση από τον Πλοίαρχο, ο οποίος δήλωσε ότι πραγματοποιούσαν αλλαγή φίλτρων.
Από τη Λιμενική Αρχή Νάξου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του “NAXOS JET”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαίωσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του πλοίου, κενό επιβατών, προς λιμένα Ραφήνας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου, ενώ οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρίας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News