Κυκλάδες: Με "High Speed 4" και "Super Express" θα μετακινηθούν οι επιβάτες του "Flying Cat 3"

Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος πρωί και το ταχύπλοο "Flying Cat 3" αντιμετώπισε πρόβλημα λίγο μετά την αναχώρησή του από την Ραφήνα για Τήνο - Μύκονο και Νάξο. Αποτέλεσμα; Να επιστρέψει στη Ραφήνα και οι επιβάτες του να μετακινηθούν με άλλα πλοία. Οι μεν για Τήνο - Μύκονο με το "Super Express" οι δε για Νάξο με το "High Speed 4" και δη από τον Πειραιά. να σημειώσουμε εδώ ότι το High Speed 4 κάνει έκτακτη δρομολόγηση σήμερα για Τήνο - Μύκονο - Νάξο και επιστροφή

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά; "Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, από το V.T.S. Ραφήνας, ότι το Ε/Γ-Υ/Γ “FLYING CAT 3” Ν.Π. 10562, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Ραφήνας προς τους λιμένες Τήνου-Μυκόνου, Νάξου, παρουσίασε βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή.

Ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Ραφήνας και οι πενήντα επτά (57) επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε ο απόπλους του “FLYING CAT 3”, μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα".

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, οι επβάτες προς Τήνο - Μύκονο θα ταξιδέψουν με το ταχύπλοο “Super Express” που αναχωρεί σε λίγο (15:15) από το λιμάνι της Ραφήνας και οι επιβατές για τη Νάξο με το επιβατηγό “High Speed 4” που αναχωρεί λίγο μετά τις 4 το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News