Κυκλάδες: Μίνι βραδινή περιπέτεια για 300 επιβάτες του Super Jet

Στο Πέραμα από τις τέσσερις το πρωί σήμερα βρίσκεται το Super Jet με σκοπό να αποκατασταθεί η βλάβη που παρατηρήθηκε χθες το βράδυ (Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου) όταν και βρίσκονταν στο λιμάνι της Σίφνου... Το ταχύπλοο λίγο μετά τις δέκα το βράδυ αναχώρισε με τρεις μηχανές προς τον Πειραιά μεταφέροντας 330 επιβάτες και έφτασε στις 4 το πρωί (!!!) Και λίγο μετά πήρε το δρόμο για το Πέραμα, όπως και παραμένει έως τώρα... 

Τι αναφέρει η σχετική ενημέρωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά:  "Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ »SUPER JET» Ν.Π. 10325, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από ν. Σίφνο για λιμένα Πειραιά (πλήρες δρομολόγιο Μύκονος – Νάξος – Πάρος – Κουφονήσι – Αμοργός – Θήρα – Φολέγανδρο – Μήλος – Σίφνος – Πειραιάς), διαπιστώθηκε βλάβη στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή του.

Το ανωτέρω πλοίο, στο οποίο επέβαιναν τριακόσιοι τριάντα ένας (331) επιβάτες και έντεκα (11) μέλη πληρώματος, συνέχισε τον πλου του με τη χρήση των τριών λοιπών κύριων μηχανών του (μειωμένη ταχύτητα), ενώ κατέπλευσε στο λιμένα Πειραιά πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του »SUPER JET» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και διαπίστωσης αυτής από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, καθώς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης μετά από ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα".

Ευχαριστούμε το kaipoutheos.gr για τη φωτογραφία 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News