Κυκλάδες – Πάρος: Δεκαπέντε χρόνια δράσης Sea Jet 2

Πως περνάνε τα χρόνια ε; Πότε ήταν η 28η Μαρτίου του 2006 και πότε ήρθε η 28η Μαρτίου του 2021… 15 χρόνια που πέρασαν σαν νεράκι… Και ο Μιχάλης Ρούσσος – ο λάτρης των αριθμών όσον αφορά τα ακτοπλοϊκά στις Κυκλάδες με βάση την Πάρο – μας μεταφέρει στον κόσμο της ακτοπλοϊκής εταιρείας SeaJets και με αναφορά στο ταχύπλοο SeaJet 2….

Ας δούμε τι αναφέρει – με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο - στη σελίδα Shiptravelers στα social media «Τον Μάρτιο του 2006 η Sea Jets δίνει τα χέρια με την Blue Star Ferries για την αγορά του Sea Jet 2! Ελάχιστες μέρες αργότερα, στις 28 Μαρτίου 2006, ακριβώς 15 χρόνια πριν, το πλοίο πραγματοποιεί το εναρκτήριο του δρομολόγιο και, κάπως έτσι, ξεκινάει να γράφει την δική του ιστορία στη  Sea Jets!

Θα παραμείνει στη γραμμή της Ραφήνας μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2013! Η Τήνος, η Μύκονος και η Πάρος επί 8 σεζόν έπιναν νερό στο όνομα του, το φώναζαν με το μικρό του όνομα και ανέπτυξαν μια σχέση λατρείας! Μικρούλη και γλυκούλη, τους έκλεψε την καρδιά .

Από το 2014 και μετά, έχει ρίξει άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά, και με ορμητήριο το πρώτο λιμάνι της χώρας κάθε χρόνο εξορμεί προς τα Κυκλαδονήσια (έμπαινε μικρούλη) με το σημαιάκι της Sea Jets να κυματίζει περήφανα στη πλώρη του!! Και τι δεν θα έδινα για ένα τέτοιο σημαιάκι .

Για να μη πολυλογώ, από το 2006 μέχρι σήμερα έχει καταπλεύσει στο νησί μου, την Πάρο, 1.888 φορές και το έχει συνδέσει με περισσότερους από 13 λιμένες της χώρας! Μικρό στο μάτι - μεγάλο στις επιδόσεις, είναι ένα από τα 3 πλοία της εταιρείας που έχουν διακινήσει πάνω από 100.000 επιβάτες στη πατρίδα μου

@  Με βάση την από 30. 10. 2020 απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας, το Sea Jet 2, έχει έγκριση δρομολόγησης από 1.4.2021 μέχρι κ 1.4.2021! Οι πιθανότητες να τηρηθεί κατά γράμμα αυτό το πρόγραμμα είναι μηδαμινές, αλλά όπως και να έχει, εσείς μπορείτε να μπαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, να βλέπετε τα δρομολόγια και να επιλέξετε έναν προορισμό! Ένας ολόκληρος στόλος, σύγχρονος, ταχύτατος σας μεταφέρει σε δεκάδες λιμάνια της χώρας! Πρώτο μέλημα, η ασφάλεια σας κ η άνεση του επιβάτη! Κάνω και λίγο διαφήμιση, διότι με διαβάζουν και από τα κεντρικά της εταιρείας! Δεν είναι κακό να έχω καλές σχέσεις μαζί τους! Πι αρ λέγεται αυτό. PR στα εγγλέζικα!

# Μιας και σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια από την έναρξη των δρομολογίων του, να ευχηθώ στο πλοίο ήσυχα ταξίδια, μακριά από αναποδιές, μεγάλες πληρότητες και ακόμα μεγαλύτερες περιόδους δρομολογήσεις! Πολλούς χαιρετισμούς σε όλα τα πληρώματα! Με το καλό να ξανά βρεθούμε εκεί που γνωριστήκαμε! Στη θάλασσα, το δεύτερο σας σπίτι! Οι ναυτικοί μας έχουν Ελληνική ψυχή και δεν λυγίζουν με τίποτα»

Ααα και τα άλλα που έχει γράψει ο Μιχάλης επειδή έχουν σχέση με γλυκά, τούρτες και καφέδες τα λογοκρίναμε γιατί είμαστε και σε δίαιτα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News