Κυκλάδες: Ποδαρικό από τον "Μαϊστρο" σε Ιο - Σίκινο και Φολέγανδρο

Αλήθεια ποιο πλοίο έκανε ποδαρικό σε Ίο, Σίκινο και Φολέγανδρο; Πολύ απλά στην Περιφερειακή Ενότητα της Θήρας; Μα ποιο άλλο από το «Μαΐστρος Σαντορίνη» το καμάρι της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας που έχει αναλάβει από τα μέσα Αυγούστου να καλύπτει το συγκεκριμένο δρομολόγιο δύο φορές την εβδομάδα…

Και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε αρχικά στην Ίο και όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση του Δήμου Ιητών « Το «Μαΐστρος Σαντορίνη» που ενώνει Σαντορίνη, Ίο, Φολέγανδρο, Ανάφη και Σίκινο ήταν το πρώτο πλοίο για το 2021, που έδεσε στο λιμάνι μας! Ευχαριστούμε το πλήρωμα του και τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά και Καλές Θάλασσες!!»

 

Στη συνέχεια βρέθηκε στη Σίκινο και ο ταξιδιωτικός πράκτορας Παναγιώτης Κουντούρης δημοσιεύει video από την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι και αναφέρει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα social media “ Ποδαρικό στο λιμάνι της Σικίνου, για το νέο έτος 2021, έκανε σήμερα 1/1/2021, το Ε/Γ-Δ/Ρ ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Να ευχηθούμε στο Πλοίαρχο Cpt Δημήτρη Σιγάλα και στο πλήρωμα του Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Υγεία και να έχουν καλές θάλασσες»

 

Και τέλος, έχουμε την άφιξη στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, εκεί όπου τον «Μαΐστρο» υποδέχτηκαν η δήμαρχος Ευθαλία Παπαδοπούλου, αντιπροσωπεία του λιμενικού σταθμού και ο ναυτικός πράκτορας του πλοίου. Και όπως διαβάζουμε στη σελίδα Folegandros Travel «Πρώτη άφιξη στο λιμάνι μας για 2021  το "Μαΐστρος Σαντορίνη"!! Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία ,τύχη και καλές θάλασσες στους ναυτικούς μας!»

Να σημειώσουμε ότι από την εταιρεία που δραστηριοποιεί το «Μαϊστρος Σαντορίνη» υπήρξε ανακοίνωση που αναφέρει: «Ευχαριστούμε για την όμορφη υποδοχή της πρώτης άφιξης του ΜΑΙΣΤΡΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ για το 2021 στα νησιά μας! Ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη υγεία για όλους τους κατοίκους! Ευχαριστούμε επίσης τους Δημάρχους και τους πράκτορες των νησιών για τα όμορφα δώρα τους!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News