Κυκλάδες: Το Power Jet καλύπτει από αύριο (27/11) και τη γραμμή Σύρο - Μύκονο - Νάξο - Σαντορίνη

Και τα ταχύπλοα συνεχίζουν να κινούνται στα νερά των Κυκλάδων έστω κι εάν έχουμε φτάσει στον … Δεκέμβριο. Και μάλιστα, το Power Jet θα αναλάβει και τα δρομολόγια του Champion Jet 2 και το οποίο ήταν εδώ στη δική μας γραμμή … Το παράξενο είναι δε ότι δεν θα πιάνει την Πάρο (!!!) Τώρα να πούμε τι κόσμο θα μεταφέρει; Είναι άξιο απορίας. Το σίγουρο όμως είναι ότι ουσιαστικά μιλάμε για επιδοτούμενα δρομολόγια με βάση τις αποφάσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας που έχει μετατρέψει όλες τις γραμμές στο Αιγαίο επιδοτούμενες..

Οπότε θα είναι το μοναδικό ταχύπλοο που καλύπτει όλες τις Κυκλάδες…. Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα arxipelagos.gr τρεις φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιεί δρομολόγια στη γραμμή του, Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος και άλλες τρεις φορές στη γραμμή του Champion Jet 2, Πειραιάς – Σύρος – Μύκονος – Νάξος – Σαντορίνη. Και τη Δευτέρα θα έχει …ρεπό..

Στις Δυτικές Κυκλάδες θα αναχωρεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 11 το πρωί (επιστροφή 15:15 από Μήλο) και κάθε Σάββατο στις 7:30 (επιστροφή από Μήλο στις 15:15).

Τη γραμμή του Champion Jet 2 θα εξυπηρετεί κάθε Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα με αναχωρήσεις από τον Πειραιά στις 7 το πρωί (Αύριο ξεκινά το πρώτο δρομολόγιο για Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη).

Και το Naxos Jet

Να σημειώσουμε εδώ ότι ενεργοποιείτε και το Naxos Jet εκ νέου. Και ετοιμάζεται να κατέβει στο Ηράκλειο, προκειμένου να δρομολογηθεί στη γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Το ταχύπλοο της Seajets, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News