Κυκλάδες - Sea Jets: Η εξήγηση για το κλιματιστικό και το δωρεάν εισιτήριο

world champion jet σε κίνηση

Το World Champion Jet είναι μία ανάσα από τη Νάξο... Θεωρητικά τώρα θα έπρεπε να είναι στην Σαντορίνη και να γυρίζει στο .. .Πειραιά. Ομως, το σημερινό δρομολόγιο ήταν ξεχωριστό. Με αρκετά απροόπτα λόγω προβλήματος στο κλιματιστικό. Είχαμε αντιδράσεις έντονες από τους επιβάτες, καταγγελία και παρέμβαση του Λιμενικού Σώματος σε Σύρο και Μύκονο... Και η διοίκηση της ακτοπλοϊκής εταιρείας προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με το πρόβλημα που προκάλεσε όλο αυτό το θόρυβο.

Εξηγεί τι έγινε (σ.σ. εργασίες αναβάθμισης), ανάληψη ευθύνης και όπως τονίζει " ένδειξη σεβασμού προσφέρει στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, ένα δωρεάν εισιτήριο για όποιον προορισμό του δικτύου της επιθυμούν".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Sea Jets αναφέρει:

"Στο σημερινό δρομολόγιο του πλοίου WorldChampion Jet από τον Πειραιά προς τη Σύρο και τη Μύκονο, παρουσιάστηκε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοση του, η οποία οφειλόταν σε εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν πριν την εκτέλεση του δρομολογίου. Η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο συνεχίζει το καθημερινό του δρομολόγιο που περιλαμβάνει 6 προορισμούς.

Η Seajets αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και σε ένδειξη σεβασμού προσφέρει στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, ένα δωρεάν εισιτήριο για όποιον προορισμό του δικτύου της επιθυμούν.

Από τις 3 Ιουλίου μέχρι σήμερα το WorldChampion Jet εκτελεί καθημερινά τα δρομολόγια τους προς 6 προορισμούς έχοντας μεταφέρει χιλιάδες επιβάτες και εφαρμόζει με σχολαστικότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος.

Η σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας εφαρμόζεται με συνέπεια στο σύνολο του στόλου της Seajets, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα διαμαρτυρία ή πρόβλημα".

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News