Κυκλάδες - Sea Jets: Πιλοτικά δρομολόγια με το Paros Jet από Σαντορίνη σε Σητεία, Αγιο Νικόλαο

Paros Jet

Η σχέση Κρήτης - Κυκλάδων είναι ιδιαίτερα δυνατή. Όχι μόνο σε επίπεδο πολιτισμού αλλά κυρίως Οικονομική και Κοινωνική. Αλλά και σε επίπεδο Παιδείας με το σκεπτικό ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότερα παιδιά από τις Κυκλάδες επιλέγουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Κρήτης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μοιραία; Η επικοινωνία γίνεται όλο και πιο συχνή. Φέτος μάλιστα η SeaJets έχει όλο και περισσότερα ταχύπλοα στη γραμμή Ρεθύμνου - Ηρακλείου προς Σαντορίνη, ενώ τώρα γίνεται γνωστό ότι πάμε και σε πιλοτικό πρόγραμμα για άνοιγμα των δρομολογίων προς την Ανατολική Κρήτη αι δη το Νομό Λασιθίου... Και πάντα μέσα από τα ταχύπλοα της SeaJets Και όπως βλέπουμε έχει βάλει το χεράκι του και ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας που είναι Κρητικός κι από τη περιοχή.. Τυχαίο; Μπααα

"Με αφορμή την δρομολόγηση ταχύπλοου σκάφους, που την φετινή τουριστική περίοδο θα εκτελεί το δρομολόγιο Σητεία – Άγιος Νικόλαος – Σαντορίνη – Άγιος Νικόλαος – Σητεία, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση :

“Μετά από αίτημα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας για την σύνδεση του λιμένα Αγίου Νικολάου με την Σαντορίνη και τα Κυκλαδονήσια, το Paros Jet, θα εκτελεί το δρομολόγιο Σητεία – Άγιος Νικόλαος – Σαντορίνη – Άγιος Νικόλαος – Σητεία, πιλοτικά για την φετινή τουριστική περίοδο, ώστε να καταστεί δυνατό να μονιμοποιηθεί μια τέτοια γραμμή από την επόμενη τουριστική περίοδο.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Βουλευτή Λασιθίου και Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, για την αμεσότητα ανταπόκρισης στο αίτημα μας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News