Κυκλάδες - SeaJets: Και το όνομα αυτού Super Star (Photo)

Ηταν Κυριακή πρωί... Δέκα Οκτωβρίου και λίγο μετά τις 8.30 το πρωί το "SuperFerry II" προσέγγισε το λιμάνι της Νάξου. Ηρθε από τη Πάρο και πήρε το δρόμο για Μύκονο - Τήνο και τελικό προορισμό την Ραφήνα. Ηταν το τελευταίο ταξίδι του με τα χρώματα της Golden Star Ferries... 

Μερικές ώρες αργότερα ενεργοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η συμφωνία απόκτησης τεσσάρων πλοίων της Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου από την Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου. Η συμφωνία που έκλεισε τον περασμένο Απρίλιο, προέβλεπε ότι στην Seajets θα ενταχθούν τρία ταχύπλοα κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, τα ταχύπλοα "Superunner", "Superspeed" και "Supercat" τα οποία έχουν ήδη μετονομασθεί σε "Superunner jet", "Superspeed jet" και "Supercat jet", καθώς και το επιβατηγό οχηματαγωγό "SuperFerry II" το φθινόπωρο.

Και από τότε παραμένει στη Ραφήνα.

Ομως, τώρα έχουμε τις πρώτες εικόνες από το νέο πλοίο... Το "SuperFerry II" έφυγε και στη θέση του κάνει σιγά σιγά το νέο Super Star.   

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες (από τους Μηνά Ακεψιμαΐδη και Γιώργο Τρουλλινό μέσα από τη σελίδα arxipelagos.gr) το πλοίο τις προηγούμενες ημέρες βάφτηκε στο πιο σκούρο μπλε της νέας του εταιρείας, ενώ φόρεσε τα σινιάλα στην τσιμινιέρα.

Αυτές τις ημέρες βάφονται τα λογότυπα της εταιρείας στις μπάντες του πλοίου, με τη δεξιά πλευρά να είναι ήδη ολοκληρωμένη.

Επόμενη κίνηση; Η ετήσια ακινησία του και η δεξαμενή τον Δεκέμβριο. Και μετά; Η δρομολόγησή του . Με τα σενάρια να είναι αρκετά, με επικρατέστερο αυτό της γραμμής των Δυτικών Κυκλάδων.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News