Κυκλάδες - SeaJets: Το "SuperStar" λύνει κάβους την 8η Απριλίου... (video)

SuperStar - Κυκλάδες

Το αγαπήσαμε με το προηγούμενο όνομά του, αλλά έρχεται με νέα δεδομένα για να κλέψει και πάλι την παράσταση στο γνωστό δρομολόγιο του με μία (αναμενόμενη) προσθήκη... Μιλάμε για το SuperStar, το πρωήν SuperFerry ΙΙ που επιστρέφει στις Κυκλάδες με τα σινιάλα της SeaJets από την 8η Απριλίου. Από τη Ραφήνα, σε απογευματινό δρομολόγιο και με την προσθήκη της Πάρου... Και με προσφορά γνωριμίας για τα πρώτα δρομολόγια... 

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση από την SeaJets...  

" Με νέο όνομα και νέα σινιάλα σε γνώριμες θάλασσες! Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του νέου αποκτήματος της, του πολυτελέστατου SUPER STAR!

Το γνωστό σε όλους πρώην SuperFerry ΙΙ θα ξεκινήσει τα ταξίδια του για τη φετινή περίοδο από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και θα σας ταξιδεύει καθημερινά τα απογεύματα (16.45) από  Ραφήνα σε Άνδρο – Τήνο – Μύκονο – Πάρο.

Με ταχύτητα 21 μιλίων, δυνατότητα μεταφοράς 1.480 επιβατών, 240 οχημάτων και ιδανικό ωράριο αναχώρησης, το SUPER STAR αποτελεί την καλύτερη λύση για τις σύντομες χρονικά αποδράσεις αλλά και τις διακοπές διαρκείας στα νησιά.

superstar_3-small.jpg

Και για να γίνει το καλό ακόμα καλύτερο …

Η SEAJETS προσφέρει έκπτωση 20% στο εισιτήριο επιστροφής σε όλα τα εισιτήρια επιβατών, Ι.Χ. και μοτό που θα εκδοθούν από σήμερα έως και τις 12/4 για τα ταξίδια με το SUPERSTAR που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος της σεζόν. Για να λάβετε την έκπτωση θα πρέπει να είστε μέλος στο SEAJETS SEACLUB 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η έκπτωση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής και η χρήση της κάρτας μέλους του SEAJETS SEACLUB.

superstar_4-small.jpg

Για πληροφορίες και κρατήσεις,

# Seajets.gr
Τηλέφωνο:  210 7107710
# στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας περισσότερα από 38 λιμάνια και 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News