Κυκλάδες - Σέριφος: Χωρίς ουσία η απειλή για βόμβα στο "SpeedRunner 3" (video)

Λήξη συναγερμού στη Σέριφο μετά από απειλή για βόμβα στο πλοίο SpeedRunner 3.... Οπως είναι γνωστό, άγνωστος τηλεφώνησε στο λιμεναρχείο και ανέφερε ότι υπάρχει βόμβα στο ταχύπλοο που βρίσκονταν στο λιμάνι του νησιού στις Δυτικές Κυκλάδες.. 

Το ταχύπλοο εκκενώθηκε άμεσα, οι περίπου 240 επιβάτες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι και οι άνδρες του λιμενικού απομάκρυναν από το σημείο.

Στέλεχος του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος επιβεβαίωσε την είδηση στο iefimerida.gr. «Το Speed Runner έχει καταπλεύσει στη Σέριφο από τη Σίφνο. Εγινε ανώνυμο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο. Αυτή τη στιγμή οι επιβάτες απομακρύνονται από το Speed Runner. Υπάρχει ήδη σχέδιο για να γίνουν έρευνες. Είναι σε πλήρη εξέλιξη το συμβάν».

Τελικά μετά από έλεγχο στο πλοίο διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως μπορούν να επιστρέψουν και να επιβιβαστούν στο πλοίο προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους. 

Και το ταχύπλοο εδώ και είκοσι περίπου λεπτά είναι σε κίνηση προς τον Πειραιά...   Οπως είναι γνωστό το ταχύπλοο εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Σέριφος - Σίφνος - Μήλος και επιστροφή.. 
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News