Κυκλάδες - Superferry II: Από τις 12 Μαϊου θα έρχεται το βράδυ Νάξο και θα διανυκτερεύει (!!!)

naxospress - Super Ferry II

Το "SuperFerry II" στο τελευταίο του καλοκαίρι με τα χρώματα της Golden Star Ferries από την προσεχή Τετάρτη (12/05) θα έρχεται στη Νάξο... Τι σημαίνει αυτό; Οτι μετά από αρκετά χρόνια, η Νάξος αποκτά σύνδεση με την Ραφήνα μέσω συμβατικού πλοίου και μάλιστα με πρωινή αναχώρηση από τη Νάξο προς την Ραφήνα μέσω Μυκόνου - Τήνου και Ανδρου... Οχι κι άσχημο ως δρομολόγιο ε; 

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση που είδαμε στην ιστοσελίδα arxipelagos.gr και που αναφέρει: 

"Απογευματινά δρομολόγια από Ραφήνα και επέκταση του δρομολογίου μέχρι τη Νάξο, ξεκινά από την Τετάρτη 12 Μαΐου το Ε/Γ-Ο/Γ Superferry II.

Το πλοίο της Golden Star Ferries θα αναχωρεί από τη Ραφήνα κάθε απόγευμα στις 16:30 για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο και Νάξο (άφιξη στις 22:30).

Στη Νάξο θα έχει διανυκτέρευση και θα αναχωρεί κάθε πρωί στις 8.35 για Μύκονο – Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα (άφιξη στις 14:25)"

Και επειδή είπαμε στην αρχή, ότι είναι το τελευταίο καλοκαίρι με τα χρώματα της Golden Star το συγκεκριμένο πλοίο (χωρητικότητα 1650 επιβατών και 200 ΙΧ) ανήκει από του χρόνου στην SeaJets. Η είδηση είχε δημοσιευτεί στις 29 Απριλίου όπου είχαμε αναφέρει: 

Η Golden Star Ferries συμφώνησε με την SeaJets στην πώληση των «Superruner», «Supercat», «SuperSpeed» και του «SuperFerry II».  Κοινώς τρία ταχύπλοα κι ένα συμβατικό πλοίο αλλάζουν χρώματα…

Πότε; Με βάση την ενημέρωση, το “SuperFerry II” θα παραμείνει στην γραμμή που είναι τώρα (Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος) για λογαριασμό της Golden Star Ferries όλο το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο θα αλλάξει στρατόπεδο. Η Golden Star Ferries θα συνεχίσει με το “SuperFerry” και το “Super Express”.

Να τονίσουμε ότι το SuperFerry ΙΙ από τον περασμένο Οκτώβριο έχει ναυλωθεί από την SeaJets καλύπτοντας την άγονη γραμμή Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα στη θέση του "Aqua Blue", ενώ λίγο αργότερα το είδαμε και στην θέση του «Πρέβελης» στην άγονη Κυκλάδων – Δωδεκανήσων

Φωτογραφία: Shipfriends.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News