Κυκλάδες: Συνεχίζει για μία ακόμη εβδομάδα το (τροποποιημένο) δρομολόγιο του Blue Star Chios

Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Από τη στιγμή που δεν έχουμε αλλαγή σε θέματα μετακίνησης από Νομό σε Νομό, η Blue Star Ferries κρατάει για μία ακόμη … εβδομάδα το Blue Star Chios στο νέο δρομολόγιό του… Αυτό που καλύπτει τα νησιά Σύρος – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Σαντορίνη και επιστροφή σε καθημερινή βάση….

Δρομολόγιο που μπήκε στη ζωή μας στις 6 Ιανουαρίου και θεωρητικά τελείωνε στις 17 Ιανουαρίου αλλά όπως όλα δείχνουν παίρνει παράταση έως και τις 24 του ίδιου μήνα…  Και δεν έχει άδικο… Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πρόσφατο δρομολόγιό του το Blue Star Chios από Σαντορίνη προς Νάξο δεν αποβίβασε ούτε πήρε τίποτα. Ούτε επιβάτη, ούτε όχημα. Τα νέα δεδομένα βλέπετε…

Από εκεί και πέρα, το Blue Star Paros θα παραμείνει στον Πειραιά για όλο αυτό το διάστημα ενώ παραμένει το Blue Star Naxos στο απογευματινό δρομολόγιό του καλύπτοντας την … άγονη γραμμή.
Και το Blue Star Chios θα συνεχίσει να κινείται στον ίδιο ρυθμό κάθε πρωϊ … ήτοι  Πειραιάς - Σύρος - Τήνος - Μύκονος - Θήρα. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή θα πιάνει και Νάξο, Πέμπτη - Κυριακή και Πάρο! .... Μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια του Blue Star Chios από Νάξο προς Πειραιά ή και ανάποδα στο τέλος του άρθρου (προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου Naxos Blue Travel)

Δευτέρα: Από Πειραιά για Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Θήρα – Μύκονο - Τήνο.

Τρίτη:  Από Σύρο για Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Θήρα – Μύκονο - Τήνο

Τετάρτη:  Από Σύρο για Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Νάξο – Θήρα – Μύκονο - Τήνο

Πέμπτη:  Από Σύρο για Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Θήρα – Νάξο - Πάρο

Παρασκευή:  Από Πειραιά για Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Νάξο – Θήρα – Μύκονο – Τήνο

Σάββατο:  Από Σύρο για Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Θήρα – Μύκονο – Τήνο - Σύρο.

Κυριακή:  Από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Ίο – Θήρα – Νάξο – Πάρο - Πειραιά.

Και βέβαια, έχουμε το ζήτημα της μετακίνησης των νεφροπαθών από την Πάρο προς τη Νάξο που με βάση τα ισχύοντα δεδομένα τα πλοία «Εξπρες Σκοπελίτης» και «Αρτεμις» είναι αυτά που καλύπτουν τις μετακινήσεις τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη από το Πίσω Λιβάδι της Πάρου προς Νάξο και επιστροφή την ίδια ημέρα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News