Κυκλάδες - Τήνος: Ποδαρικό για το 2021 από το Caldera Vista

Πρωί Παρασκευής 1η Ιανουαρίου και το Caldera Vista πραγματοποιεί το καθιερωμένο του δρομολόγιο... Ποια πρωτοχρονιά... Σημασία έχει να γίνει η διαδρομή. Να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων αυτές τις δύσκολες ημέρες..

Και το Caldera Vista λίγο μετά τις 7 το πρωί θα αφήσει το λιμάνι της Σύρου για Τήνο - Ανδρο - Τήνο και επιστροφή στη Σύρο... Οπως αναφέραμε στην Ανδρο είχαμε την σχετική υποδοχή για το ποδαρικό από το ταχύπλοο της SeaJets... Κάτι αντίστοιχο έγινε και στη Τήνο. Αλλωστε οι παραδόσεις είναι για να τηρούνται... 

Και όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση από τον Εμποροεπαγγελματικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο, το έθιμο τηρήθηκε αλλά χωρίς ...απόδειξη (βλ φωτογραφία). Πρόεδρος και Ταμίας του Συλλόγου μαζί με την κεντρική πράκτορα του νησιού Αθηνά Μαρκουίζου, πρόσφεραν στον cpt Μενέλαο Διαπούλη μία εικόνα του Ευαγγελισμού της Παναγίας, γλυκά και το σχετικό γούρι....

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση (μπορείτε να την δείτε και στο τέλος του άρθρου)

"Η πρώτη άφιξη πλοίου στο νησί μας έγινε την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021 και ήταν το πλοίο CALDERA VISTA της εταιρείας SEA JET που εκτελεί ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο.

 Το πλοίο καλωσόρισε, όπως κάθε χρόνο, ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου. Ο πρόεδρος κ. Τσιμέκης Ανδρέας και η ταμίας κ. Κολλάρου Πετρίνα εκπροσώπησαν το Δ.Σ. του Συλλόγου και πρόσφεραν στον καπετάνιο κ. Διαπούλη Μενέλαο, στους αξιωματικούς και στο πλήρωμα μία εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ένα γούρι και γλυκά. Μαζί τους και η κ. Μαρκουΐζου Αθηνά κεντρική πράκτορας της εταιρείας στην Τήνο.

Τους ευχόμαστε ένα υγιές και φωτεινό 2021 και κυρίως καλές και ήρεμες θάλασσες πάντα στην πορεία τους".

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News