Μικρές Κυκλάδες - Express Scopelitis: Από Δευτέρα (06/09) μπαίνει στο χειμερινό ωράριο

Express Scopelitis

Μπορεί να μην μας αρέσει αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα. Τα πλοία δυστυχώς προσαρμόζονται - νωρίτερα απ ότι πρέπει με βάση την κίνηση που βλέπουμε στα ταξιδιωτικά πρακτορεία - στα δεδομένα του χειμώνα. Κι έτσι με βάση την ενημέρωση που έχουμε από την σελίδα Zas Travel - ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Νάξο - από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου μπαίνουμε σε χειμερινή λογική. Και βεβαια δεν ισχύει μόνο για το Express Scopelitis αλλά και για άλλα πλοία που αναμένεται να δούμε άμεσα αλλαγές. Οπως πχ ότι έχουμε αναστολή του πρωινού δρομολογίου από Πειριαά για Μικρές Κυκλάδες - Αμοργό - Αστυπάλαια με το Blue Star Naxos και πάει ... απόγευμα γιατί το Blue Star Patmos φεύγει από τις Κυκλάδες για Δωδεκάνησα... 

Ας δούμε όμως τι ισχύει για το Scopelitis όσον αφορά τα ταξίδια του σε καθημερινή βάση προς Μικρές Κυκλάδες και Αμοργό. Αλλά και Σαντορίνη.

H ανακοίνωση από την σελίδα Zas Travel αναφέρει: 

"Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 6/9 ο Σκοπελίτης ξεκινά το χειμερινό ωράριο: κάθε μέρα εκτός Κυριακής στις 07:00 από Κατάπολα και στις 14:00 από Νάξο.

Το μεγάλο δρομολόγιο (με προσέγγιση σε Δονούσα και Αιγιάλη) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και το μικρό κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή.

Η σύνδεση από Αμοργό (Κατάπολα) για Σαντορίνη θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 19/9".

English Text 

We inform you that as of Monday 6/9 the Express Skopelitis will start the winter schedule: departure at 07:00 from Katapola (Amorgos) and 14:00 from Naxos.

Every Monday, Wednesday and Saturday calls also to Aegiali and Donousa.

The route from Katapola to Santorini will run on Sunday until 19/9.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News