Μικρές Κυκλάδες - Express Scopelitis: Παραμονή στα δρομολόγια έως 28 Μαρτίου

Express Scopelitis

Παραδοσιακά την 25η Μαρτίου, το Express Scopelitis βρίσκεται στα νερά των Μικρών Κυκλάδων, έχει ολοκληρώσει την ετήσια ακινησία του και πιάνει δουλειά για την… τουριστική περίοδο που ξεκινάει μερικές εβδομάδες αργότερα…

Εχει κάνει τη συντήρησή του, είναι ανανεωμένο, όπως και το πλήρωμά του και πιάνει δουλειά απολαμβάνοντας την αγάπη των Μικροκυκλαδιτών που το βλέπουν και πάλι κοντά τους. Βλέπετε, όταν αυτό φεύγει για ξεκούραση, κανείς δεν καλύπτει το κενό του, οπότε η απουσία του γίνεται ακόμη πιο αισθητή..

Φέτος, έχουμε μικρές αλλαγές… Κι αυτό λόγω πανδημίας. Και τα δρομολόγια του αγαπητού Σκοπέλιτη θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό έως και την 28η Μαρτίου συνδέοντας τη Νάξο με τις Μικρές Κυκλάδες και την Αμοργό..

Παράλληλα, επισημοποιήθηκε αυτό που γνωρίζουμε όλοι… Ότι θα καλύψει για μία ακόμη φορά με διπλές προσεγγίσεις στο Πίσω Λιβάδι (Τρίτη – Πέμπτη) την ανάγκη μεταφοράς των νεφροπαθών κατοίκων της Πάρου (περίπου 10 εκτός των συνοδών τους) με σκοπό την θεραπεία τους (αιμοκάθαρση) στο Νοσοκομείο Νάξου..

Και το πρωί της 29ης Μαρτίου θα βρίσκεται στα Αμπελάκια τη Σαλαμίνας. Θα καθίσει έως την 18η Απριλίου που είναι η ετήσια ακινησία του. Και μετά έρχεται για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα…

Οσο για το κενό του; Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το απογευματινό δρομολόγιο της Blue Star Ferries (με το Naxos) θα έχει τον πρώτο λόγο στην μετακίνηση προϊόντων και επιβατών προς τις Μικρές Κυκλάδες..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News