Νάξος: Νέες αφίξεις (Blue Star 1 και Hellenic HighSpeed) σήμερα στο λιμάνι

Παράξενη ημέρα σήμερα στο λιμάνι της Νάξου... Μέσα στο χειμώνα είδαμε δύο νέα πλοία, κάτι που είναι παράξενο ελέω timing... Το πρώτο που μπήκε στο λιμάνι ήταν το ... μεγάλο Blue Star 1 που έχει πάρει για δύο ημέρες τη θέση του Blue Star Delos, που πήρε ...ρεπό για δύο ημέρες. Το Blue Star Delos ανέβηκε το πρωί στην πλωτή δεξαμενή "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΙI", του Ο.Λ.Π.,  προκειμένου να πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης. Και όπως έχει αναφέρει η εταιρεία, το  πλοίο αύριο αναμένεται να αποδεξαμενιστεί και να επιστρέψει στα δρομολόγια του την Κυριακή το πρωί 2/2/2020.

Το Blue Star 1 πάντως δεν είχε κανένα πρόβλημα, άλλωστε στο τιμόνι του βρίσκεται ένας από τους καλύτερους στο Αιγαίο, ο cpt Μακάριος Λύρας, που γνωρίζει τα νερά των Κυκλάδων, όσοι λίγοι. Οπότε και αύριο το πρωί θα το δούμε να αναχωρεί από την Ε 1 και Ε 2 για Παροναξία - Σαντορίνη, πριν παραδώσει τη σκυτάλη εκ νέου στο Delos και πάρει κι αυτό το δρόμο για την ετήσια ακινησία του έχοντας ολοκληρώσει τα δρομολόγια στη Κρήτη... 

Οσο για το δεύτερο πλοίο; Αυτό δεν είναι άλλο από το Hellenic HighSpeed, το οποίο αντικαθιστά για μία εβδομάδα περίπου το "Αρτεμις" στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια... Το ταχύπλοο θα παραμείνει στο δρομολόγιο έως την 9η Φεβρουαρίου (το "Αρτεμις" θα φύγει από το Λαύριο το πρωί της 10ης Φεβρουαρίου) κατά την πρώτη φάση της ετήσιας ακινησίας του. Παρακάτω ο πίνακας δρομολογίων του ταχύπλοου της HELLENIC SEAWAYS για την προαναφερθείσα περίοδο.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News