Νάξος - SeaJets: Δύο ... πρωταθλητές στο λιμάνι της Νάξου (video)

Νάξος - Seajets

Είναι από τις στιγμές που λες "είμαι τυχερός".... Τι θέλουμε να πούμε; Οτι σήμερα, Παρασκευή 1η Οκτωβρίου λίγο μετά τις 2.30 στο λιμάνι της Νάξου, είχαμε μία ιδιαίτερη συνάντηση. Με την ένταση του ανέμου στα αρκετά μποφόρ (οι ριπές έφτασαν και τα 70 χιλιόμετρα ανά ώρα) τα δύο Champion Jet, οι πάλαι ποτέ πρωταθλητές Αιγαίου μπήκαν με φόρα στο λιμάνι... 

Από τη μία του Champion Jet 1 με cpt τον Νίκο Χλωρό προερχόμενο από Ηράκλειο - Σαντορίνη - Ίο και επόμενο σταθμό τη Μύκονο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής (για Πάρο - Νάξο - Ιο - Σαντορίνη - Ηράκλειο) κι από την άλλη το Champion Jet 2 με τον cpt Θανάση Ιωάνου και προερχόμενο από Πειραιά - Σύρο - Μύκονο και μετά Ίο - Σαντορίνη και επιστροφή. 

Και για όσους παραξενευτούν, απλά το Champion Jet 2 καλύπτει το κενό του World Champion Jet καθότι το κανονικό του δρομολόγιο έχει σχέση με Δυτικές Κυκλάδες... 

Οπως κι εάν έχει, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν κι όπως το βλέπετε, το απόλαυσαν... Και οι κάτοικοι της Νάξου για μία ακόμη φορά απόρησαν "τι έγινε; πάλι έρχονται για τελευταία φορά;"... Βλέπετε είναι οι ημέρες όπου τα καλοκαιρινά δρομολόγια σταματούν.. 

Παράταση 

Ομως, για τις Δυτικές Κυκλάδες τουλάχιστον έχουμε παράταση... Οπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την εταιρεία SeaJets έχουμε παράταση των δρομολογίων όλων των πλοίων της στις Δυτικές Κυκλάδες μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου (31/10/2021) 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η SEAJETS πιστή στις αρχές της συνεχίζει να δίνει το παρών σε κάθε ανάγκη που προκύπτει στα νησιά του Αιγαίου. Για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες και τον τον τουρισμό επεκτείνουμε και ενισχύουμε τα δρομολόγια μας προς τις Δυτικές Κυκλάδες μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Εκτός του μεγάλου οχηματαγωγού-επιβατηγού ταχυπλόου που θα εκτελεί 4 δρομολόγια την εβδομάδα θα συνεχίσουμε δρομολόγια και με τα επιβατηγά ταχύπλοα «Seajet 2» και «Super jet» καθημερινά μέχρι και τις 31/10/2021 αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου.

Με εκτίμηση,

SEAJETS»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News