Νότιο Αιγαίο: Λύνει κάβους και πάλι το "Πρέβελης"

Πρέβελης

Η ώρα της επιστροφής... Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης” αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα (Παρασκευή 22 Ιουλίου) στις 18:30 το δρομολόγιο για την άγονη γραμμή της Κασοκαρπαθίας μετά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας με το πλοίο “Olympus”. Το “Πρέβελης” θα συνδέει και πάλι τον Πειραιά με τη Μήλο, τη Σαντορίνη, την Ανάφη, την Κάσο, την Κάρπαθο, το Ηράκλειο, τη Σητεία, τη Ρόδο και τη Χάλκη.

Τo υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προχώρησε σε πρόσκληση σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας προς εξυπηρέτηση της άγονης γραμμής, καθώς στο πλοίο “Olympus”, που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, έχει επιβληθεί προσωρινή απαγόρευση απόπλου, έως ότου ολοκληρώσει τις εργασίες σε παρατηρήσεις που έλαβε σε διάφορους τομείς από το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Πλοίων του υπουργείου Ναυτιλίας. Η νέα σύμβαση έχει αναπροσαρμογή του μισθώματος, που σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω και των αυξήσεων στις τιμές των ναυτιλιακών καυσίμων.

Ας δούμε το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από την ΑΝΕΚ Lines 

prevelis_anek_lines.jpgΤο δημοφιλές ΕΓ/ΟΓ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ΑΝΕΚ LINES, ξεκινάει, σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου τα δρομολόγια σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Το πλοίο που αγάπησαν ιδιαίτερα οι νησιώτες της άγονης γραμμής θα συνδέει και πάλι τον Πειραιά με:

# Την Μήλο, το νησί της Αφροδίτης, με τα ιδιαίτερα σεληνιακά τοπία

# Την Σαντορίνη, με το διάσημο ηλιοβασίλεμα και την εντυπωσιακή καλντέρα

# Την φιλόξενη εναλλακτική Ανάφη, με τον υψηλότερο μεσογειακό μονόλιθο μετά το Γιβραλτάρ

# Την όμορφη αρχέγονη ηρωϊκή Κάσο, το αυθεντικό Αιγαιοπελαγίτικο διαμάντι

# Την καταπράσινη, γραφική Κάρπαθο, με την “πολύχρωμη”  Όλυμπο

# Το πολύβουο Ηράκλειο, του Καζαντζάκη και της Κνωσού

# Τη Σητεία, του Κορνάρου και του Φοινικόδασους

# Την κοσμοπολίτικη  Ρόδο, των Ιπποτών με την μακραίωνη ιστορία

# Την “πράσινη” ακριτική Χάλκη, με τα υπέροχα φυσικά τοπία.

Ακούραστος “εργάτης” σε δύσκολους και ήρεμους καιρούς το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ¨, σηκώνει άγκυρα, σήμερα Παρασκευή, από τον Πειραιά, μεταφέροντας με υποδειγματικό επαγγελματισμό και ανθρώπινο πρόσωπο, επιβάτες, οχήματα και είδη πρώτης ανάγκης σε ακριτικούς προορισμούς.

Η ANEK LINES επιβραβεύει τα μέλη του προγράμματος ΑΝΕΚ Smart Bonus για την σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές & στο σύνολο των νησιών που προσεγγίζει το ΠΡΕΒΕΛΗ .

Οι ταξιδιώτες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια & τις προσφορές της ANEK LINES, μπορούν να επισκεφθούν το www.anek.gr , να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400 ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

ΑΝΕΚ LINES – ΠΡΕΒΕΛΗ : Ραντεβού στο πλοίο!!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News