Νότιο Αιγαίο: Στο "Blue Star Chios" στη θέση (από 5/10) του "Πρέβελης"

Blue Star Chios

Από τα ξημερώματα της Κυριακής, το "Πρέβελης" βρίσκεται στον Πειριαά και αναμένεται να μπει σε δεξαμενή για την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν μετά τη πρόσκρουση που είχε μία ημέρα νωρίτερα στη διάρκεια πρόσδεσης στο Αθηνιό της Σαντορίνης.  Τι θα γίνει όμως μέχρι την .. επιστροφή του στην δράση; 

Θα μπει στη θέση του το "Blue Star Chios". Από την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, το δρομολόγιο του πλοίου “Πρέβελης”, θα πραγματοποιείται από το Blue Star “Chios”. Το διάστημα μέχρι την Τρίτη, το Υπουργείο θα μεριμνήσει για τη μεταφορά, πολιτών, οχημάτων και εμπορευμάτων, με άλλο πλοίο.

Το “Πρέβελης” πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Μήλος, Θήρα, Ανάφη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσος, Πηγάδια, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδος, που είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε όλα σχεδόν τα νησιά, η τουριστική κίνηση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και μάλιστα με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Αυτό αναφέρει ο βουλευτής Δωδεκανήσων Ιωάννης Παππάς μέσα από ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα στα social media  " Έπειτα από την προσάραξη του πλοίου «Πρέβελης» στην Θήρα, ήρθα σε επικοινωνία με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ώστε να βρούμε λύση για την διεξαγωγή του δρομολογίου, μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά στο εν λόγω πλοίο.

Συνεπώς, από την Τρίτη και έπειτα το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται από το Blue Star “Chios”, ενώ μέχρι την Τρίτη το Υπουργείο θα μεριμνήσει για τη μεταφορά, πολιτών, οχημάτων και εμπορευμάτων, με άλλο πλοίο. Ευχαριστώ τον Υπουργό, ο οποίος για ακόμη μια φορά επεμβαίνει καίρια, αντιλαμβάνεται και επιλύει, ό,τι αφορά τα νησιά μας".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News