Πειραιάς - Χανιά: Από σήμερα (13/09) με το πανέμορφο "Ελυρος"

Εάν υπάρχει ένα πλοίο που κάνει τη διαφορά στο Αιγαίο, ε τότε αυτό δεν είναι άλλο από το επιβατηγό οχηματαγωγό "ΕΛΥΡΟΣ" το οποίο και θα πραγματοποιεί, από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου , καθημερινά δρομολόγια προς και από τα Χανιά ανακοίνωσε η ΑΝΕΚ. Ερχεται έχοντας ολοκληρωθεί η ναύλωσή του (στις 9 Σεπτεμβρίου) στη γραμμή Μασσαλία - Αλγέρι και θα καλύψει το κενό του "Ελευθέριος Βενιζέλος" ανεβάζοντας τα στάνταρ στις Ελληνικές θάλασσες 

Το βραβευμένο από τα ShipPax Award, υπερπολυτελές πλοίο, ανήκει στην πρώτη γραμμή επιβατηγών που πλέουν στις Ελληνικές θάλασσες. Εχει μεταφορική ικανότητα 2.000 επιβατών, 110 φορτηγών οχημάτων ευρωπαϊκών διαστάσεων και 55 Ι.Χ. ή 650 Ι.Χ. σε τρία μεγάλης χωρητικότητας γκαράζ. Έχει μήκος και πλάτος 192 και 27 μέτρων αντίστοιχα, διαθέτει 850 κλίνες, ενώ αναπτύσσει ταχύτητα 24 κόμβων.

Οι προσεγμένοι χώροι με τη διακριτική πολυτέλεια και η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της ANEK LINES σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του πλοίου, σας εξασφαλίζουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Ανακαλύψτε αυθεντικές γεύσεις με εξαιρετικές πρώτες ύλες στο Self Service Restaurant ή ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στο Α la Cart Restaurant του πλοίου. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα εν πλω καταστήματα του πλοίου και να κάνετε τις αγορές σας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων ή απλά να συνδεθείτε στο Internet και να “σερφάρετε” στο διαδίκτυο μέσα από το ασύρματο δίκτυο Wi-Fi στους χώρους με την ειδική σήμανση Hotspot.

*Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την BLUE STAR FERRIES, με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 21.00 και από Χανιά στις 22.00.

Παράλληλα, η ΑΝΕΚ μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400, να επισκεφτούν το www.anek.gr,  ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

 Η ΑΝΕΚ LINES, με την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία σας κλείνει «Ραντεβού στο πλοίο», σας κλείνει Ραντεβού στο “ΕΛΥΡΟΣ” και σας ταξιδεύει στα αρχοντικά  Χανιά.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net  - Φωτογραφία intime news

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News