Πλοίο «ανταλλαγής συντρόφων»: ένα κατάστρωμα γεμάτο ..στρώματα

Και η Ρόδος έχει τη τιμή να φιλοξενήσει για αρκετές ώρες το πλοίο της …ανταλλαγής συντρόφων. Ο λόγος για το κρουαζιερόπλοιο “Azamara Quest” το οποίο φιλοξενεί 664 επιβάτες και μετά τον Πειραιά και τη Σύρο (αντί της Πάρου) βρέθηκε χθες στην Ρόδο όπου πραγματοποίησε στάση … ανεφοδιασμού και στη συνέχεια θα συνεχίσει προς την Τουρκία (Μαρμαρίς) πριν επιστρέψει στις Κυκλάδες. Και η εικόνα που συνάντησαν όσοι ανέλαβαν τον εφοδιασμό και μετέφεραν τις εντυπώσεις τους στους εκτός πλοίου ήταν …σοκαριστικές… Παντού στρώματα. Λες και το προηγούμενο βράδυ είχε πραγματοποιηθεί ένα ατελείωτο πάρτι σε κάθε γωνιά του πλοίου… Να σημειώσουμε εδώ, ότι το κρουαζιερόπλοιο είχε προγραμματισμένη στάση στην Πάρο, όμως λόγω αδυναμίας από τη μαρίνα για πλήρη ανεφοδιασμό σε νερό και καύσιμα, οδηγήθηκε στη Σύρο, με την «Αρχόντισσα» των Κυκλάδων να έχει τη τιμή να φιλοξενεί πρώτη το συγκεκριμένο πλοίο.

Το κρουαζιερόπλοιο με 393 άτομα πλήρωμα αναχώρησε σήμερα το πρωί από τη Ρόδο μαζί με επιπλέον 4 άτομα ( δύο έλληνες και δύο ρουμάνους) που θα ανέβαιναν για να προστεθούν στους επιβάτες του.

Επόμενος σταθμός; Το Μαρμαρίς της Τουρκίας. Στη συνέχεια θα προσεγγίσει τη Σαντορίνη, τα Χανιά, αλλά και τη Μύκονο.

Στο «καράβι του έρωτα» επιβαίνουν μεταξύ άλλων εθνικοτήτων 172 Αμερικανοί, 34 Άγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικάνοι, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντινοί. Επιβαίνουν ακόμη και 6 Έλληνες (4 άνδρες και δύο γυναίκες) αλλά και 4 Κύπριοι (2 άνδρες και 2 γυναίκες).

Ανάμεσα στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι ζάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με «βαριά» πορτοφόλια. Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 2.349 δολάρια και αγγίζει τα 8.875 δολάρια, αν κάποιος επιθυμεί υπερπολυτελή σουίτα.

Το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που διαθέτει δεκαετή εμπειρία σε τέτοιου είδους ταξίδια, υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά τις κρατήσεις για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του. Η ιστοσελίδα χρεώνει 12 ευρώ τον μήνα συνδρομή στα μέλη του, που υπολογίζονται σε 5.000.000!

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει χορό και σεξ καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, με διαλείμματα λίγων ωρών, όταν το κρουαζιερόπλοιο θα κάνει στάσεις στα νησιά. Η συμμετοχή αφορά αυστηρά ζευγάρια, ομόφυλα ή ετερόφυλα, ηλικίας 35-60 ετών, και τα εισιτήρια για τους υποψήφιους swingers ήταν sold out εδώ και δύο μήνες.

Στα δωμάτια του «Azamara Quest» τα πάντα επιτρέπονται και ήδη οι ταξιδιώτες του έρωτα έχουν εμπνευστεί για τα σεξουαλικά παιχνίδια και τα ομαδικά όργια τα οποία θα απολαύσουν ελεύθερα κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μαστίγια, μάσκες, δερμάτινες στολές και άλλα sex toys φημολογείται πως είναι ήδη τοποθετημένα στα δωμάτια και στις αίθουσες των οργίων του κρουαζιερόπλοιου, περιμένοντας τους swingers να τα δοκιμάσουν με τους άγνωστους συντρόφους με τους οποίους θα ξαπλώσουν στο ίδιο κρεβάτι.

Με πληροφορίες από τη «Δημοκρατική»
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News