Σαντορίνη: Το "Μελίνα ΙΙ" ... ξέχασε τον καταπέλτη του

καταπελτης .. .φωτο αρχείου

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες... Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το λιμάνι του Αθηνιού στην Σαντορίνη όπου όταν φυσάει νοτιάς κανείς δεν είναι ασφαλής... Και έχουμε μικρά ή μεγάλα προβλήματα με πλοία που βρίσκονται στο λιμάνι ... Αυτό έγινε και με το πλοίο "Μελίνα !!" τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά... 

"Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ -ΑΝ ''ΜΕΛΙΝΑ ΙΙ'' Ν.Π. 7332, ότι κατά τη διάρκεια παραμονής του στο λιμένα Αθηνιού, λόγω έντονου κυματισμού, το πρωραίο τμήμα του πλοίου προσέκρουσε στον προβλήτα με αποτέλεσμα να αποκολληθεί ο καταπέλτης στο σημείο της μετώπης.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ επι του πλοίου βρίσκονται εννέα (09) άτομα πλήρωμα και εννέα (09) φορτηγά οχήματα κενού φορτίου.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα".

Φωτογραφία - Εφημερίδα "Κοινή Γνώμη" 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News