Σέριφος: Παραλαβή νέου σκάφους για τον λιμενικό σταθμό

Και ο Αγιος φοβέρα δεν θέλει; Εεεε όταν άρχισε η γκρίνια, τι να κάνουν οι αρμόδιοι προχώρησαν σε αναπλήρωση του κενού που άφησε η αποχώρηση σκάφους του λιμενικού από τον σταθμό της Σερίφου... Οπως είναι γνωστό πριν από αρκετές εβδομάδες τόσο ο Δήμαρχος Σερίφου, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης όσο και ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους με την αποχώριση του σκάφους από την Σέριφο... Μάλιστα, ο κος Συρμαλένιος, είχε καταθέσει αναφορά την από 20η Δεκεμβρίου 2019 επιστολή του Δημάρχου Σερίφου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με αφορμή την μετακίνηση του μοναδικού λιμενικού φουσκωτού σκάφους, από το νησί της Σερίφου σε άλλη περιοχή. 

Και το πιο σημαντικό; Στην επιστολή τονίζονταν ότι εάν προκύψει κάποιο έκτακτο γεγονός στην ευρύτερη περιοχή, δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης επέμβασης. Μάλιστα, είχε προσταθεί η σημείωση ότι αντίστοιχο σκάφος δεν υπάρχει και στα γειτονικά νησιά Κύθνο, Σίφνο, Μήλο και Κίμωλο. 

Και πριν από μερικές ώρες, το σκάφος του λιμενικού σώματος είναι στο λιμάνι της Σερίφου... Οπως διαβάζουμε στην σελίδα του Δήμου Σερίφου στα social Media " Όταν η προσπάθειά μας στέφεται από απόλυτη επιτυχία, παίρνουμε κουράγιο και συνεχίζουμε!!!

Στιγμιότυπα από την παραλαβή και την καθέλκυση του νέου σκάφους του Λιμενικού Σταθμού Σερίφου, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2020.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για την επίτευξη αυτού του στόχου και ιδιαίτερα το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο!!!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News