Σύρος: Από 9 Οκτωβρίου καθημερινή σύνδεση με Ραφήνα

Μπορεί το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών να είπε «όχι» στην τροποποίηση δρομολογίων του SuperRunner για τον Οκτώβριο ώστε να υπάρχει προσέγγιση στη Σύρο και να ενώνει την Ραφήνα με την Άνδρο, όμως τα αδέλφια Στεφάνου (Golden Star Ferries) δεν πτοήθηκαν. Και ενόψει της χειμερινής περιόδου βάζουν σε καθημερινή βάση το Superferry II για τη διαδρομή Ραφήνα – Άνδρο – Σύρο – Τήνο – Μύκονο (και επιστροφή) με πρώτη ημέρα έναρξης την 9η Οκτωβρίου…

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των δρομολογίων του Λιμεναρχείου Σύρου η Golden Star Ferries ανταποκρίθηκε σε ένα πάγιο κι επιτακτικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας όπως έχει πολλάκις εκφραστεί μέσα από τους φορείς της και δρομολόγησε τη συγκεκριμένη γραμμή. Συγκεκριμένα, το πλοίο θα ξεκινά από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07.50 και θα φθάνει στο λιμάνι της Ερμούπολης στις 11.30 το πρωί, ενώ θα αναχωρεί για Άνδρο και Ραφήνα στις 15.00 προερχόμενο από Μύκονο – Τήνο.

Ποια ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Ερμούπολης – Σύρου κου Μαραγκού; Όπως έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media «Η καθημερινή σύνδεση Σύρου Ραφήνας από τη Δευτέρα 9/10/2017 αποτελεί γεγονός. Ευχαριστούμε την Golden Star Ferries για την άμεση ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματός μας που ενδυναμώνει σημαντικά τη θέση της Σύρου ενόψει της νέας δρομολογιακής περιόδου. Συνεχίζουμε αποφασιστικά την ανάληψη πρωτοβουλιών, με το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών, επιδιώκοντας για το επόμενο διάστημα και νέες θετικές εξελίξεις».

Και έχουμε μπροστά μας και την συνεδρίαση της 23ης Οκτωβρίου.. μην το ξεχνάμε 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News